Kızlaarr sizlerde hamileliğinizde doğmayan bebeğinizi doğmuş olarak görüyor musunuz? En son dün gece gördüm rüyamda bebeğim doğmuştu emzirmek istedim memeyi almadı sonra bi anda bebek 18 hünlük olmuş ama ben daha ilk denemeden sonra hiç meme vermemişim çocuğa. Sonra bianda büyümüştü konuşmaya başlamıştı filan çok akıllıydı maşallah aizlerde hiç bu şekilde rüyalar görüyor musunuz? Çok merak ediyorum bebeğim doğduğunda rüyamdaki bebek gibi mi olacak hiç benzeyecek mi acaba rüyamdakine.
Bende iki kere gördüm ve memeyi verdiğimde içine çektiğini sütünün boşaldığını hissettim nasıl bu kadar çabuk geldi demiştim sarışın mavi gözlü bi erkek görmüştüm o da iki kere o yüzden erkek çocuğum olacak diye düşünmüştüm ama kızımız olacağını öğrendik
Ben de görüyordum. Defalarca doğum yaptım. Emzirdim. Demek ki bilinçaltında emziremezsem korkusu olmuş.
Ben emziriyordum bebek emiyordu insanlar neden bu kadar kolay bir şeyi yapamıyor diyordum ruyamda. Güncel hayatta da emzirmekten yana kendime güvebim tamdı
Ama hala erkek hissediyorum 15+2 haftalığız detaylı ultrasonu bekliyorum cinsiyeti tam öğrenmek için
Ben de kızımın olduğunu görmüştüm
Kızının olmasını istedin mi yoksa erkek mi
Ben hamile oöduğumu öğrenmeden öncesinde bir hafta boyunca sürekli bebek görüyordum rüyamda birileri bebek getiriyordu ama o bebek hep bana kalıyordu ben sahipleniyordum ve çok kısa süre sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Hiç bebek muhabbeti ortalıkta yokken bir anda namaz kılarken bebeğim olursa adını Çınar koyucam demiştim. Hamileliğimi öğrendim ve erkek olduğunu öğrendim. onlarda da bu rüyamda da gördüğüm bebek açık ten rengine sahio hafif sarımtırak kumral gibi saçlsrı var renkli gözlü gibiydi çok tatlıydı. İnşallah öyle bir bebeğim olur.
Allah gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah hepimiz için
Kızımın olmasını içten çok istedim sonra oğlumun olacağını öğrenince alıştım
Bende hep kızım olsun bıcır bıcır dolaşsın etsin çok istedim erkek çocuk ta anneye çok düşkün olur erkek çocuğum olsun bana çok düşkün olsun çok istedim
Bende hep kız istemiştim hep kız isimleri düşünmüştüm anne kız kombinleri bakıyordum ama saçlarını örerim etekler elbiseler giydiririm diyorsum başta kız denilince çok mutlu olmuştum ama sonraki kontrolümde erkek olduğunu öğrendim başta bi duygu değişimi oldu ama sonra dedim sonuçta bu ilk çocuğum kızımda yoktu oğlumda hem zstwn olmuyordu bak gülşah Allah bir çocuk verdi sana kız erkek sorgulama hayırlı sağlıklı olsun de dedim kendi kendime ve o andan sonra erkek bebeğim olacağını bir anda kabullendim bir daha kız lafı etmedim hiç.
Ben hamile kaldigimdan tam dogurana kadar gördüm ruyamda. Bazen 3 yaşı oluyordu bazen yeni doğmuş ama nerdeyse 6 aylik gibu duruyordu falan felan Ben hamile olunca coook gordum. Ve her gordugumde hep ozluyordum. Dogmasini bekliyordum hep. @Glsh887
Bende çok öerak ediyorum bebeğimi önceden arkadaşlarım anlatıyordu muayenelerde bile bir ayı beklemek zor oluyordu diye inanmıyordum ama şimdi resmen gün sayıyorum gitsemde görsem diye
Aynı şekilde ben de görmüştüm bu tarz rüyalar @Glsh887
En son ki rüyamda da bembeyaz mavi gözlü bir bebek görmüştüm, gözleri maviye dönecek gibi Eylül’ün de inşallah
Ben erkek olduğun gördüm iki defa sizin kiz mi oldu genelde hamileyken görülen rüyalar çıkıyormuş
Yaa ne güzellll inşallah dönerr göz rengi
Bende gördüm. Altını falan temizliyorum sonra ağlamaya başlıyorum ki,çocuğun üzeri değiştirip giydirecek kıyafeti falan yok.Eşimi çağırıyorum ağlıyorum ki,neden birşey almadın ben böyle dışarı çıkaramam utanıyorum.
Hamilelik gerçekten çok garip