Bebekle hayvan aynı evde olurmu

Benim aldığım damlanın markası hakkında bir bilgin var mı
Defterine imza attırma işlemini nasıl yapıyorsunuz

İlk defa gördüm ama veteriner kliniğinden aldıysan güvenilirdir diye düşünüyorum çünkü orada sadece tarim bakanlığından onaylı ilaclar var. İçin rahat olsun :smiling_face_with_three_hearts: damlatma yöntemin önemli ama kesinlikle yalamasin Allah korusun
Karnesi yok benimkinin çünkü eve aldığımı belirtmedim hiç o yüzden imzalattığım bir yer yok :woman_shrugging:t3:

1 Beğeni

Dozunu nasıl ayarlıyorsun
Benimki 3 yaşına girecek hap tam olarak verilir galiba.
Yavru kedi için almış olsaydım dozu nasıl olurdu

Hap kiloya göre veriliyor. Bir bütün hap 10 kg olan kediye veriliyor. Ben hep 4 de birini veriyorum. Yani hapı 4 e böl o sana 1 yıl gider. Yavru kediler 3 aya gelene kadar kuduz, iç parazit felan yapılmıyor.
Dış parazit damlası da 3-4 damla sıkman yeterli.

1 Beğeni

Kuduz ve lösemi aşısı için ne yapıyorsun
Çok bunalttım mı seni

Yok ne bunaltması istediğini sor arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts: Kuduz senede 1 kere yeterli diye duydum ben ama 2.kere yaptırmadım henüz. Lösemi hic vurdurmadim aynı şekilde karma aşıda yaptırmadım. Bu aşıları çok araştırdım ve çok kedi bakan insanlarla konuştum çoğunluğu sadece iç, dış yaptırıyor. Kuduz dediğim gibi zaten. Çoğu insan karma aşıyı hic önermedi ben de yaptirmadim çok şükür kedilerimin de bağışıklığı iyi.

1 Beğeni

Ben de kuduz ve lösemi aşısına zaman ayıramadım.
Bir doz oldu bir daha olmadı.
Veteriner hekim lösemiye gerek yok dedi.
Kuduz aşısı olsun dedi.
Kuduz da 350 lira
Bebek doğmadan kuduzun 2. Dozunu yaptırmak istiyorum
Bizimki dışarı da çıktığı için parazit hapı kaliteli olsun istiyorum
İlk defa bu yöntemi deneyeceğim şimdiye kadar (3 yıl boyunca) 3 ayda bir veterinere iç dış yaptırdim

1 Beğeni

Benim dışarıda baktığım kediler var. Onlara da bu hapı veriyorum ben henüz bir yan etkisini görmedim. Tenizol hem kaliteli hem tarım bakanlığı onaylı bir marka yine de sen de araştırmanı yap tabii :hugs:

1 Beğeni