Bebekle beraber uyuma

Kızlar bebeğim 32 günlük oldu ilk zamanlar uyanıp emzirip yatıyodum daha sonra yanıma almaya başladım bizim kızda kokuma alıştığı için benle uyumak istiyor zaten bende yanıma alınca uyuyakalıyorum ve ben çok korkuyorum Allah esirgesin üstüne yatarım kızıma kendim zarar veririm diye kendimi çok yetersiz ve iyi bi anne olamıcağımı düşünmeye başladım ben uyanıp yanıma koymak ne özgüvenle yapıyorum bilmiyorum yorgunluk bitkinlik bana böyle mi yansıyo onu da bilmiyorum siz nasıl yaptınız gece emzirmeleriniz nasıl oldu neler yapmalıyım

Ben bebegımle hep beraber uyudum. Klk bır haftadan sonra. Korkmayın zaten annelık jcgudusuyle yattıgınız ve yorgun pldugunuz için donmezsınız bıle. Anne yanı besık varsa daha guzel olur tabı. Ama cok endıse duyuyorsanız bebegınızı oturdugunuz yerde emzırın oyle yerıne koyun

1 Beğeni

Emzirmek için uyanmaya çalışıyorum yorgunluktan sadece bebeği alıp yanıma koyup uyuyorum

Ben soyle yapıyordum. Bebek su an donemeyecegı ıcın yatagın kenar kısmına bebegı orta kısmına da kendım yatıyordum o sekılde sıkıntı yasamadık cok şükür. Cunku senon kokunla uyumak ıstemesı cok normal su an

1 Beğeni

Evet canım meme kokusunda uyumak istiyo ama geceleri korkuyorum

Ben de böyle yapıyorum korkuyorum

1 Beğeni

Sağol cansu abla

Babynest varsa koy, onda yatsın

Bilinç altinda bebeğin yanında uyuduğunu biliyorsun tedirgin yatıyorsun zaten sen merak etme bişey olmaz sadece sakın ola yatar pozisyoda bebeğe meme verme

Babynesti var abla onu koyayım bari

Yatar pozisyonda vermiş oluyorum galiba

1 Beğeni

Yoruluyorsun anliyorum seni ama verme canim yüzünü yıka gel açıl genede verme iyidegil

1 Beğeni

Ona koy canım, Eylül’de yanımda yatıyor benim. Onda yatıyor

1 Beğeni

Aynen canım haklısın

1 Beğeni

Öyle yapıyım abla

Benimde durum bu kızım ben olmazsam uyumuyor. 40ımız çıkmak üzere beşik babynest herşeyi denedim ama maalesef ayrılmıyo 3 ya da 4ten sonra ayırıcam yanımdan

1 Beğeni

Malesef ayrılmıyo daha çok bağlanıyo biz 3 buçuk olduk hala yanımda uyuyor en son çare göğüs pedi kullanıyorum onu da yastığına koyuyorum onla uyuyor

Ya ben mutlu oluyorum aslında gündüz ayırıyorum zaten ama gece onun uyurken izlemek hoşuma gidiyo zaten kaç sene beraber uyucaz ki bırakasım gelmiyo sadece erken yatmak zorunda kalayı sevmiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Bencede çok güzel zaten yanında olduğunu hissedince çok fazla hareket etmiyosun biz beraber uyuyoruz oda çok alıştı bende

1 Beğeni