Bebeklerinize yorgan nevresim takımı vs ne aldınız ben sepet beşik aldım ama içine ne ababilirim bilemiyorum kendi örtüleri yeterli olur mu Mart sonu doğacak inşallah
Doktorlar güvenlik açısından yatakta yorgan, yastık önermiyorlar. Ben almayacağım yorgan. Uyku tulumu alacağım. Bir de müslin örtüleri var onlar yeter gün içinde de
Carter’s bebek battaniyesini almıştım ben halada kullanıyorum.Yummm yumuşacık.Alın bence hiç pişman olmazsınız.
Bi doğu lu olarak yorgan olmazsa olmaz sağolsun kaynanam kendi yastık yorgan yaptı bi nevresim takımı yeterli ama silikon dan alma önermiyorlar
Ya bizimkinede yastık yorgan yapıldı ama kullanmayacağım en az 2 yaşına kadar düz zeminde uyumalı diyorlar.
Evet bebeğin yastık kullanmaya başlamadan önce omurga ve boyun gelişimini tamamlanması gerekiyor. Bir de boğulma ve ani bebek ölümü sendromuna karşı da yastık kullanımı önerilmiyor en azından 1 yaşına kadar daha sonrası için doktora sormak lazım
İki yaşına kadar yastık önerilmiyor ani bebek ölümlerine karşı Yorgan battaniye de aynı şekilde boğulma riskine karşı Nevresim takımı park yatak için iki tane aldım birini bimden birini LCW dan Çarşaf e bebekten LCW dan aldım Yorgan yastık bime gelmişti ordan aldım Penye Battaniye iki tane e bebekten Normal battaniye e bebekten Tomurcuk battaniye LCW dan Örme battaniyeleri de var
Benim.kayimvalidem.de yastığını ayakta sallama yastığını ve yorganını yaptı saolsun. Nevresim takımıni da diktirdim bı takım bı takım daha seçtim onu da diktircem bence yetwrli