Kızlar çok açık olacağım beni yanlış anlamayın benim bebeğim yok bebek istiyorum ama kaç aydır benimde olmuyor acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum beni ve benim gibilere fikir verin şöyle yaparsanız daha faydalı olur şunu şöyle denerseniz daha iyi sonuç alırsınız diye fikirlerinizi bekliyorum hepinizden
Bebek yapacağım diye sevişmeyin. Valla zevk almak için sevişin. Ben menapoza girerken kafam rahat sevişince hamile kaldım. İnşallah gönlünüze göre olur
Yani ilişki de tabi ki on sevisme oluyor sevişmeyi daha mi uzun tutmalıyız kısa mı
Sonuç odaklı yani hamile olmak için birlikte olmayın.
Yumurtlama takibi için testler var, bu arada o şekilde yumurtlama takibi yapabilirsiniz.
Ama ilk olarak kendi bedenize iyi bakın , beslenme açısından kast ediyorum 🩵
Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacagimm inşallah reglim bitince
Ben doktora sorduğumda doktorum adetle beraber 10. Günden itibaren ilişkiye girmemizi söyledi folik asit takviyesi başladık ilişkiye girdikten sonra hemen ayağı kalkmayıp eşimden yardım istedim kalçamın altına yastık koyup beş dakika bekledim o ay bebeğim oldu ne işe yaradı bilmiyorum ovulasyon testi alacaktım olmasaydı ondan yumurta çatlama gününü öğrendiğiniz için yumurta çatladıktan 12 ve 24 saatleri arasında ilişkiye girmeniz faydalı olacaktır rabbim inşallah en yakın zamanda sizede nasip eder
Hamile kalıcam diye başlarsanız zaten bu konuda stresliyiz olmuyo ama kafandan silmeyi başarıp zevk almaya başlarsan işte ozaman çocuk oluyo ben kafamdan sildigim gün hamile kalmışım 6ay sonra bana doktor olmaz etmez dedisibirlendim gitmedim doktora iki üç sene bı aylik şuan hamileyim… kafanı rahatlat ama yaparkende zevk almaya bak nasıl olucak
Bende kafamdan sildiğim tek bi gün vardı ogün hamile kalmıştım
Biz mfk yöntemini denedik, o ayni zamanda yumurtlama testiyle tam günümü buldum. Bir de bayramdı kaynanamin evindeydik ama yapmamiz da lazimdiöyle yalapşap sırf günü boş geçirmeyelim diye yapmıştık. Saatler sürenin yanında 6 7 dk sürmüştü ve hemen kalkip yikanmisttim ama hamile kaldım işte olacak olduktan sonra her türlü oluyor. Sen zihnini boş tut bunu düşünme gönlünce seviş ama yumurtlama takibini de yap mutlaka.
Mutlaka deniycem
Çok stres yaptığınızı düşünüyorum. Bence beyninizi de kendinizi de biraz rahat bırakın. En ummadığınız anda olur
Sen ve eşin doktora gidip gerekli tüm testleri yaptırdınız mı