Bebek ve kedi

Arkadaşlar kedim bebeğime bir türlü alışamadı yani her yolu denedim ama olmadı kedim scotish aşırı kıskanç beni kimseyle paylaşmak istemiyor hamileyken sürekli karnımda yatardı bi an ayrılmazdı şimdi bebek doğduğundan beri evin her yerine işiyor o kadar yoruldum ki ilgileniyorum hatta bebeğimi koklayıp yaladı da oyun oynarken asla zarar da vermiyor ama kıskançlıktan sürekli her yere gözümün içine baka baka işiyor desteksiz oldukça hareketli bir bebek bakıyorum ve bebeğimden kalan vakti temizliğe ayırıyorum 9 ay oldu belki düzelir dedim malesef gittikçe çıldırmış gibi perdelerime kadar işedi en son bir odayı kedime ayırdım ama sabaha kadar miyavlıyor o kadar içim sızlıyor ki hep benimle yatardı yalnız kalmayı hiç sevmez bir haftadır tek yatıyor ama iyice kötüleşir diye korkuyorum napacağımı bilmiyorum aynı sorunu yaşayan var mı

Benimde kedim var ama henüz doğum yapmaidm ben de çok korkuyorum insllah kiskanmaz diye bizim kedi çok hırçın misafirleri bile istemiyor veterineden destek aldinimzi belki yardımcı olurlar