Bebek temizleme pamuğu gerekli mi?

Islak mendil yeterli olmaz mı bunu da almam gerekiyor mu :pray:

1 Beğeni

Kişinin tercihine göre değişir. Ben ilk hafta pamuk kullanacağım sonra ıslak mendil. :slightly_smiling_face:

Öle bişimi varmış :rofl: şurda biyerde durayım bişiler öğrenirim belki​:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Bende aldım hassas oldukları için ilk zamanlar iyi oluyor illa poposu için değil bazı hastaneler yıkamıyor bebek doğduktan sonra kan vs varsa orda ılık suyla ıslatıp vücudunu sile bilirsiniz

Bimden 6 paket aldım dışarda doktor kontrollerinde yenidoğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum belki evde de genelde ıslak mendil kullanırım bilmiyorum ama yüzünü gözünü silmek için falan aldım

1 Beğeni

Aynen öyle dışarı alkolsüz ıslak mendiller kullanılır evde mis gibi oluyor bu pamuklar​:hugs:

1 Beğeni

Fiyatı ne bu pamukların hiç görmemiştim bu markanın bende bundan alayım bari

1 Beğeni

Bu Bim market gelmişti görünce aldım bı 6 paket ama ebebekte veya diğer internet sitelerinde daha uygun satılıyor indirime düşüyor ben bimde tanesini 35 TL almistim

Böyle bir şey de var acaba nasıl güzel bir şeye benziyor @Zühre @Cansu @NURAN @Dnz_123 @ezgi-y

1 Beğeni

Bundan almadım da e bebekten ve civilden almıştım. :see_no_evil:

Bunu bilmiyorum canım, kullanan varsa aslında alabiliriz.

1 Beğeni

Bunu arkadaşım bebeği için kullanıyor çok iyi biraz suyla aciliyo ve çok pratik güzel oluyor iyi bir şey yani​:smiling_face::rose:

1 Beğeni

Ben almaya gerek duymadım bebek için ıslak mendiller var ağız bezi de var tercih meselesi

1 Beğeni

Aşko ben kakada yıkıyorum çişte ıslak mendil. Her akşam yıkanıyor. Bebek için çok gerek duymadım. Ama eşime buna benzer bir şey aldık. Pakistan görevlerinde falan çantasında bulunduruyor.

1 Beğeni

Valla gir bak yorumlar baya güzel bir yere gittiğin de çantada yer kaplamaz :face_with_hand_over_mouth::rofl:

Almak lazım o zaman :rofl: