Islak mendil yeterli olmaz mı bunu da almam gerekiyor mu
Kişinin tercihine göre değişir. Ben ilk hafta pamuk kullanacağım sonra ıslak mendil.
Öle bişimi varmış şurda biyerde durayım bişiler öğrenirim belki
Bende aldım hassas oldukları için ilk zamanlar iyi oluyor illa poposu için değil bazı hastaneler yıkamıyor bebek doğduktan sonra kan vs varsa orda ılık suyla ıslatıp vücudunu sile bilirsiniz
Bimden 6 paket aldım dışarda doktor kontrollerinde yenidoğan ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum belki evde de genelde ıslak mendil kullanırım bilmiyorum ama yüzünü gözünü silmek için falan aldım
Aynen öyle dışarı alkolsüz ıslak mendiller kullanılır evde mis gibi oluyor bu pamuklar
Fiyatı ne bu pamukların hiç görmemiştim bu markanın bende bundan alayım bari
Bu Bim market gelmişti görünce aldım bı 6 paket ama ebebekte veya diğer internet sitelerinde daha uygun satılıyor indirime düşüyor ben bimde tanesini 35 TL almistim
Bundan almadım da e bebekten ve civilden almıştım.
Bunu bilmiyorum canım, kullanan varsa aslında alabiliriz.
Bunu arkadaşım bebeği için kullanıyor çok iyi biraz suyla aciliyo ve çok pratik güzel oluyor iyi bir şey yani
Ben almaya gerek duymadım bebek için ıslak mendiller var ağız bezi de var tercih meselesi
Aşko ben kakada yıkıyorum çişte ıslak mendil. Her akşam yıkanıyor. Bebek için çok gerek duymadım. Ama eşime buna benzer bir şey aldık. Pakistan görevlerinde falan çantasında bulunduruyor.
Valla gir bak yorumlar baya güzel bir yere gittiğin de çantada yer kaplamaz
Almak lazım o zaman