Bebek sayısı

Merhaba hanımlar kaç bebeğiniz var ve kaç bebek düşünüyorsunuz?

1 Beğeni

Benim bir bebeğim var başka da düşünmüyorum :innocent:

2 Beğeni

Bi kizim var simdide bi oglum olacak 3.yüde istiyorum ama bakalim nasip hele karnimdaki bi büyüsün de bekli fikrim degisir :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

2 çocuğa sahibim ve başka da düşünmüyorum

1 Beğeni

1 var 2 ci çocuk düşünmüyorum (şimdilik):woozy_face:

2 Beğeni

Ben birinciye hamileyim eğer olursa ikinciyide istiyorum birbirlerine destek olurlar.

2 Beğeni

1 taneye hamileyim, bir tane de kedim var. Bebişimiz sağlıkla dünyaya gelsin başka düşünmüyoruz. Belki bir kedi daha ilerde :joy:

3 Beğeni

Kızım hayırlısıyla biraz büyüsün Allah nasip ederse bir kardeş istiyoruz. Ben tek çocuk büyüdüm kızımın öyle büyümesini istemiyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

1 tane olacak , 2. Çok sonradan istiyorum Allah nasip ederse

2 Beğeni

İlk bebeğime hamileyim nasip olursa 2. Yi de düşünüyorum :sweat_smile::sweat_smile: tabi ilkinde pes etmezsek

2 Beğeni

İlk bebeğim bu zamanda çocuk yetiştirmekten korkuyorum o yüzden şimdilik bi tane yeter eğer olursa da bi tane daha olur başka da olmaz

2 Beğeni

2 tanə isdiyorum qizim sag salamt gelsin bir tanade olsun yeter

2 Beğeni

İlk hamileliğim . Allah nasip ederse 2 i hatta 3 ü bile düşüne bilirim. :hourglass_flowing_sand: Hele bi kızımı kucağıma alayımda hayırlısıyla gerisi kolay .

3 Beğeni

2 oğlum var şükür şimdi üçüncüye hamileyim.kazayla daha arkasına gelmezse 3 çocuktan başka düşünmüyorum ama gelirsede başımızın tacı.normalde çok çocuk seviyorum ama günümüz şartlarında gelecek kaygısı olduğu icin daha fazlasına cesaret edemiyorum.Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat ve iyi bir gelecek nasip etsin

3 Beğeni

Eşim 1çocuktan fazlasını istemediği halde çok dil döküp ikinci çocuğa ikna ettim derken kazayla 3.oldu.Başka çocuk düşünmüyoruz.Günümüz şartları,ekonomik zorluklar, eğitimin yetersiz ve kalitesiz oluşu çocuklarımız için gelecek kaygısı yaşamak için yeterli.

2 Beğeni