Kızlar 25+4 haftaligim bebeğim sürekli aşağıda hissediyorum göbek deliği hizasında yada aşağısında hep hareketlerini hissediyorum olamadı gereken yer orasimi göbek üstüne çıkması gerekmiyor mu artık . İlk gebeligimde sanki oğlum ağzımdan çıkacak gbi migdeme basınç yapardı şimdi kız sürekli aşağıda 6 aylik olucam nerdeyse görenler karnın çok aşağıda diyor canım sıkılıyor bende aşağıda hissediyorum surekli
26 haftaligim benimde hep asagida hatta asagiya okadar cok vuruyoki alttan cikacak gibi karnimda asagida anlamadim valla benimde ikinci bu ilkinde boyle degilgi baya top gibi normaldi karnim ben uzandigim zaman gobek deligi ustune dogru geliyo ama ayakdayken asagida hep
Benim ilk gebeligim cinsiyetimiz kiz . 25 haftaliktan sonra yukari cikmaya basladi . Gobek deligimin ustunde oluyor bazen asagida da oluyr ama eskisi gibi rahmime tepmiyor . Ilk gebelik ile ikinci gebelik farkli olabilir belki o yuzdendir ilerleyen haftalarda cikabilir . Ben suan 26 +4haftaligim belki sizde 27 cikar .
Bizde 32 olduk bebegi hala asagıda hissediyorum, hatta bu aralar ayaklarıyla alt bölgeye bastırdığı için cok rahatsız oluyorum. Ultrasonda bazen makat gelişli bazen baş asagıda goruyoruz bazende tam gobek deliği hizasında yatay uzanır vaziyette. Sürekli pozisyon değiştiriyor,ama dr bebek asagıda gibi bir yorum yapmadı hiç. Genel olarak hareketleri asagıda hissediyorum ben o yuzden rahat yuruyus de yapamıyorum gebeliğin basından beri. Göbek şeklimde ortadan başlıyor cogu hamile de göğüs altından baslayan bir çıkıntı oluyor
İlk gebeliğim 33.haftadayız oğluşum hiç yukarı çıkmadı neredeyse 24. Haftada normal doğum pozisyonunda dedi doktorım en son 29. Haftada gördüm o zamanda öyleydi. Herhangi bir riskimiz yok gayet normal dedi doktorum. Ama kasıklarda vajinada çok baskı hissediyorum o da vücut kendini doğuma hazırladıgı ve bebek aşağı baskı yaptıgı içinmiş.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz içerde onlar nasıl rahatsa öyle duruyorlar bence ![]()
![]()
Acaba ters dönmüş olabilir mi benim de öyleydi 27 haftalik doktora gittim dogum pozisyonuna girdigini soyledi basasaya gelmis dedi benim de alt kismimda arada felaket bi baski var ![]()
Ben baş asagı da iken cok rahatım baskı olmuyor, makat geliş dondugu zaman cok rahatsız oldum o gece agrımda cok oldu ve acile gitmek zorunda kaldım, ilk gebeligim oldugu icin bilmiyorum tabi agrının sebebi ayaklarını kasıklarıma dogru ittigi icinmis meger dr normal dedi