Şampuan mustela aldım ama bunu vücuduna da kullanabilir miyiz kızlar ilk doğdugunda yoksa şu uni baby de çok güzel vücudu için bununalsam olur mu sizce ![]()
Ben dalin aliyorum buds guzel birde bebe yagi al kucuk canim
Bn bi tane tek dalin aldım gerisi üni beyby
vla dalin pahalı ya gidin bim’de üni beyby indirime girmiş 900 ml 70 tl dalin indirme girse alrm ama yok grmiyo cnm![]()
Uni baby alsam daha yağ losyon almaya gerek varmı ya ![]()
Bende indirimdeyken aldım herkes Dalin al dedi ben kokusunu hiç sevmiyorum deterjan yumuşatıcı ıslak mendil kolonya yağını aynı marka aldım migrosta indirim varken aldim
Ben Sebamed aldım diğer iki çocuğumdada kullanmıştım. Ben hem vücut hem saçlarını sebamedle yıkadım ayrı bişey almadım küçücük zaten bebiş epey gidiyor bu şampuanlar hemen bitmiyor. en azından 1 yaşına kadar en iyisini kullanmak gerek çok alerjik oluyorlar çünkü
Bebe yağı önermiyor artık çoğu doktor güvenli bı markanın bebek losyonunu almak daha iyi sanki
Oylemi ben aldim kucuk ama bacaklara surerim ,![]()
Ben dalin şampuani kullanıyorum ,ilk önce dalin sabunuda almıştım sabun bittikten sonra , artık,şampuanıyla yıkıyorum vücudunuda ben
Ersağ kullanmayı düşünüyorum yakınlarım alerji yapmadığını güzel olduğunu söylüyor
Bebek deterjanı ne aldınız kızlar ben 6 yıl önce kızıma Omo bebek kullanıyordum kaka ve kusmuk lekelerini en iyi o çıkarıyordu alerjide yapmıyordu yine Omo aldım ama daha iyileri varmıki
Vla bn yağ fln da, almadım kolonyasınıdsa almdm kız zaten bebek çok güzel kokuyo ![]()
vla bide onları Stoklayamam
Ahha aynen bebişimizin kokusu yetooo ![]()
![]()
![]()