Merhaba arkadaşlar 10 aydan sonra yürüteç kullanan veya kullanmayi düşünen arkadaslar var mi hangilerini tercih edeceksiniz yorumlayalım bilgi ve fikir sahibi olalim
Ben iki oğlumda kullandim ama sık oturtmadim en az 15 dk veya işim varsa en fazla 20-25 dk fazlasi zararli olduğunu hepimiz biliyoruz
Duyduğum kadarıyla yürüteç kullanan bebekler parmak ucunda yürüyormuş ilerleyen zamanlarda bu nedenle yürüteç yerine ilk adım arabası tercih ettim hatta aldım bile şimdiden Bu konda deneyimli annlerimizin yorumlarını çok merak ediyorum Bir köşede bekleye durayım ben
Bu konu daha önce açılmıştı . İyi yorumlar az almıştı. Sanırım yürüteç kullanınca bebekler de sorun oluyormuş mu ne tam hatırlamıyorum ama @NURAN da o konu içindeydi o daha iyi hatırlar
Sahsen iki oglumda da kullandim hic biri parmak icunda yürümedi biri 13 yaşında biri 9 yasinda uzun sure tutmak zararli ve o kademeli ayarlanıyor bazilari en sona alip çocuğu birakiyor ayaklari basmıyor tam olarak o yüzden bu parmak ucu yürüme oluyor çocugun bacak boyuna göre ayarlaman gerek
ben kullanmıyıcam
Ben de @Leyla1991 gibi yapmıştım kızımda. Hiç yürüme ya da basma problemi yaşamadık
Bakalım hayırlısı .gelsin eğer ilk adım arabasından memnun kalmzsam yürüteç alırım @Leyla1991 @NURAN
bende kullandm ama bis sıkıntı sorun olmadi yurutecle yuruyen cocuk parmak uclarina basıyor diyorlar ben inanmiyorum yurutece hic binmemis cocuk bile gordum.ben parmak uclarında yürüyen ama herkesin kendi bilecegi bisey yinede