Bebek odası kamera veya telsiz

Arkadaşlar merhaba bu aralar alışveriş batağına düştüğüm için ve çok kararsız biri olduğum için sizden fikir almak benim icin güzel oluyor öncelikte teşekkür ederim bütün sorularima cevap buluyorum sayenizde :smiling_face:
Bebek odası için kamera mi telsiz mi almalıyım ve memnun kaldığınız bir ürün var mı? Eşim kamera olmasını istiyor iş yerinden de izlemek istediğini söyledi. Ama kullananların fikrini almak istedim ben yine de.

2 Beğeni

İlk kızımda sadece telsiz almıştık ama sonradan bir arkadaşım istedi ve ona hediye ettim. Şimdi de bundan alacağız, gece görüşlü olması ekstra iyi oldu bizim için. O kadar araştırdık, en son bunda karar kıldık :blush:

4 Beğeni

Bunda uzaktan izleme özelliği de var sanırım :smiling_face: Güzelmiş teşekkür ederim :smiling_face:

3 Beğeni

Evet evet var uzaktan izleme özelliği. En iyisi olarak bunu tercih ettik biz. Daha sipariş etmedik tabi ki, doğuma yakın alacağız :blush: Rica ederim :blush:

2 Beğeni

Bebek telsizleri de neredeyse bu fiyat. Kamera daha mantıklı. Peki sizce kaç yaşına kadar kamera kullanmamız doğru olur. Bir yerden sonra özel alanına saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Ama onu algilamasi kaç yaşını bulur bilemiyorum.

1 Beğeni

@İlknur Kızım şu an 4 yaşında ve bu yaşta başladı özel alanını kavraması. Mesela odasına izinsiz girmiyoruz, yıkanan çamaşırlarını dolabına koyarken bile izin istiyorum. Kendi özel eşyalarını ayırt ediyor artık ve dolabında kutuda saklıyor. 4 yaş civarı farkına varıyorlar özel alan kavramının :blush: Ortalama 1-1 buçuk yaşına kadar kamera kullanılabilir. Zaten sonrasında yürümeye başladıkları için gece uyansalar bile ya sinyal veriyorlar seslenerek ya da yürüyüp pıtı pıtı yanımıza geliyorlar. Yürüyene kadar kullanılabilir yani :blush:

2 Beğeni

Çok sagolun bilgilendirme için. Kızınıza karşı yaklaşımınız çok hoş inşallah sizin gibi olabilirim ben de. Paylaşımlarınızı okudukça yeni şeyler öğreniyorum yeni bilgiler katıyorum kendime :cherry_blossom:

1 Beğeni

@İlknur Çok naziksin, teşekkür ederim :blush::smiling_face_with_three_hearts: Deneyimlerim diyelim. Çocukların bizim özel alanlarımıza saygı duymalarını istiyorsak, önce bizim onların özel alanlarına saygı duymamız gerekiyor. Çocuklar model alarak öğreniyorlar emin olun :blush: Mesela bugün akşam yemeğinde kızım babasını öyle bir gözlemlemiş ki bir baktık kendisi de makarnaya ekmek banarak yiyor :joy::joy::joy: Bir de ‘Baba bak ben de senin gibi yiyorum’ diyor. Nasıl hoşumuza gitti anlatamam :joy:

3 Beğeni

kızlar babalarına çeker hep onlar gibi olmak ister​:smiling_face_with_three_hearts:çok tatlııı:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaaa maşallah çok tatlı :joy: ve kızlar biraz da dilli oluyorlar :smiling_face_with_three_hearts: onlar bizden model alarak öğrendiği gibi bizim de onlardan öğreneceğimiz çok şey var gibi geliyor. :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Nergiz13 Aynen öyle :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@İlknur Kızımdan öğrendiğim şeyleri okul ve çalışma hayatım boyunca öğrenmedim :grin::joy:

2 Beğeni