Bebek odasi hangi renk olmali

Kizlar sizce bebek odasi hangi renk olmali

2 Beğeni

Karışık ve çok koyu renkler dışında her renk olabilir. Kızımın odasını açık gri boyattık biz ,tabi tüm evi de. Ben çocuk odasında pembe renk vs sevmiyorum. Zaten oyuncaklarıyla, kitaplarıyla, duvar süsleriyle yeterince renkli oluyor illa ki çocuk odaları. Bebeklerin ve çocukların gözlerini ve beyinlerini yormayacak şekilde seçilmeli bence renkler

3 Beğeni

Şimdi bir çok kişi bebek odası için harika tasarımlar yapıyor. Bizim evimiz kira olduğu için odanın rengini değiştiremeyiz
Kendi evimiz olursa duvarlarında desenler boyamak istiyorum.

1 Beğeni

@Cansu Soft, yumuşak tonlarda ve düz desenleri ben de seviyorum ama kirada olduğumuz için ben de yapmıyorum şimdi

1 Beğeni

Geçen çok güzel bir bebek odası duvarı gördüm. Tekrar görürsem buraya ekleyeyim.
Simdi bir an özendim. Keşke kendi evimizde olsaydık diye içlendim.
Eskiden televizyonda dizi filmlerde de anne baba adayı bebek için odasını boyardı.
Senin de benim de bebek başucumuzda duracak.
Kendi evimizde bile olsak duvar boyayamayacakmışız. Artık bebek kendi odasına geçerken kendisi ile beraber boyarız o daha anlamlı olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebegin odasina basladim duvar sade beyaz tek bir tarafini bir renk istiyorum ama bir turlu karar veremiyorum.
Fikirleriniz olursa lutfen acigim
Teşekkürler.
Halim gri
Perde acik toprak

2 Beğeni

Ben senin yerinde olsam beyaz duvara yıldızlar ekletirdim.yildizlarin rəngi isə ya mavi yadaki ,.gri renk yapardım :blush:benim fikrim bu canim yinede sen bilirsin :blush:

Bebek odasının fotoğrafını da aymak ister misiniz? Belki öneri vermek isteyen arkadaşlara ilham perisi gelir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Atiyim canim

3 Beğeni

Çok güzelmiş. Bu haliyle bile çok tatlı :smiling_face_with_three_hearts:
Sağlıkla gelsin bebiş

2 Beğeni

Ayy canim ya cok sagol daha iyisi sizin olsun.

2 Beğeni

Çok güzel manzarasi var :heart_eyes: @Hava

Evet canım bir renk eklemelisin bencede boyle buyuk odası gibi duruyor :blush:

Sadə dekor gibi aklıma soylebbisey geldi canim.hani aýın içinde bebek uyur ya yanında yıldız falan :heart_eyes:oyle bir şey tapa bilirsin .ama o dedigim şey sadəcə bir fotograf gibi yani duvarın her tarafini tutmuyor bir tarafı tutuyor azcık oda :blush:

Evet gulum ya ev guzel Allah icin 19 sene bekledim
Ama sonra cikti hollandada bu SIkinti var istedigin evi alamiyorsun.
Daha iyisi sizin olsun canim

Hahahah abisinin odasini aldik
Oda buyuk dogru onun icin lazim bi renk.

Teşekkürler yorumun icin

1 Beğeni

4 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Tanışalım mı? kimler nereden?

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Tanışalım mı? kimler nereden?

images (5)

Renkler değişebilir ama modeller çok tatlı değil mi​:heart_eyes:

3 Beğeni

Çok güzeller :heartpulse:

1 Beğeni