Bebek nefes alış verişi hakkında

arkadaşlar bebeğime bebek maması veruyorum sütümle doymadığı için . Son 2 3 gündür nefes alıp verirken sanki tıkanmış nefesi ağzından alırken göğsü sanki böyle hışıltılı gibi nasıl anlatsam bilemedim. Biz büyükler ıkınınca geçiyor ya boğazımzda sanki bişey kalmış göğsümüzden öyle ses çıkıyor.Sanırım bebek mamasından oldu bu durum da sizde de oluyor mu böyle birşey?

2 Beğeni

Burnunu temizledin mi

2 Beğeni

evet temizledim

1 Beğeni

Bazen genzinde serum fizyolojik kalıyor yarım saate geçiyor yarım saat oldu mu

2 Beğeni

ara sıra oluyor 5 dk fln ya da uyuduğu zaman 5 10 dk ağzndan nefes alnca oluyor burundan değil bide yemek verirken sık sık boğaznda kalıyor yemek o kadar çabuk emiyor ki aç kalnca ağlıyor sinirlenip çabuk emdiği için boğaznda kalıyor obdan da ola bilir mi

1 Beğeni

Mamadan değildir canım. Ara ara Eylül’de de o ses oluyor ama geçiyor. Huzursuzluğu yoksa, burun akıntısı ateş vs yoksa korkma. Mesela dün Eylül de çok fazla hapşırdı. Burnunu temizledim, geçti. Gece de birkaç dk.lık hırıltısı oldu ama o da geçti. Olabiliyor bazen. Dediğim gibi yoğun şekilde öksürük, ateş, burun akıntısı vs olmadığı sürece ya da bu hırıltı falan uzun süre devam etmediği sürece korkma

1 Beğeni

yok sadece hırıltı var nefesinde ateş normal şükür . ne zaman geçer tahmini?

1 Beğeni

Eylül’de birkaç dk sürmüştü, sonra normal şekilde nefes alıp vermeye başlamıştı. Çok uzun sürmez diye düşünüyorum. Organları dünyaya daha yeni yeni adapte olmaya başlıyor ya, böyle şeyler olabilir. Ciğerleri vs gelişiyor. Diğer belirtiler yoksa hiç korkma

1 Beğeni

çok teşekkür ederim​:pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk 3 ay bebekler ağzından nefes almayı bilmez arkadaşım burnundan nefes almıştır

2 Beğeni

o hırıltı nefesinden geliyor ama

1 Beğeni

Eylül ağzından nefes alıp veriyor ama bazen :thinking:

1 Beğeni

aynen İlkin de ağzı açık uyuyor ağızdan alıyor kapatıyorum elimle gaz yaranmasın diye​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben de öyle yapıyorum :rofl: hiç sevmem ağzı açık uyuyanları. Rüya da eşim de öyle uyuyorlar :rofl::joy:

2 Beğeni