Bebek nefes alırken çıkardığı ses

Arkadaşlar bebeğim 2 gündür nefes alırken sanki firene basınca ses çıkar ya öyle ses çıkıyor

Sizinde bebeklerde oluyormu. Neden ola bilir acaba. Doktora sorucam bugun ama yinede size bi sormak istedim. Bilgisi olan yazsın lütfen.

2 Beğeni

Bizde de olmuştu at kişnemesi gibi çıkıyordu. Sesini kaydettim dinlerken aslında ıkınma sesi olduğunu fark ettim

2 Beğeni

Ben videosunu cektim dotkora atmak icin. Burayada atacaktim ama izin vermedi uygulama.

Bizimki ıkınma değil sanki borusuna süt kaçmış diye dusunuyorum cunki boguluyor nefes alınca kıcıklanıyor sanki.

1 Beğeni

YouTube’da kendi kanalına yükleyip burda link olarak paylaşabilirsin

1 Beğeni
1 Beğeni

Genizi tikalimi?hirliyo gibi bebek

1 Beğeni

Bana da hırlıyor gibi geldi

1 Beğeni

Doktora atmışdım videoyu video biraz uzun. Doktor ağız boşluğunda selik toplandığında birde burun tıkanıklığı olduğunda böyle ses çıkıyor dedi. Ateşinide izlememi söyledi. Akva maris (burun damlası yazdı) Birde ya kıyafetinin yakasına yada yatdığı yere damlatmak icin (cold mix,damlası yazdı). @NURAN @Hava

1 Beğeni

Belliydi tikaliydi kuzum vay. Damla haricinde siringaya su doldur 5ml Sade su. Yarisini bir burnuna yarisini bir burnuna SIk. Korkma agliycak. Ters cevir sirtina patpat yap. Balgam sokulur gider.

3 Beğeni

İnşallah gider kuzum acı cekiyor diye uzuluyorum. Teşekkür ederim abla.

2 Beğeni

Bisey degil canim kuzum iyi olsun da

2 Beğeni