Merhaba normal doğum yapmış yada yapacak olan anneler bebeğin karnında başı yukarda iken haftalar geçtikçe başı Rahime doğru indiğini hissettiniz mi?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkçası ve hangi haftalarda dönüyor bunu da merak ediyorum
Ben 30 dayim benimki bas asagi dönmüş ve hic anlamadim yan duruyor sandım. Suan cok fazla baski yapiyor
Tekrar döner de diyorlar hissediyor musun yine döndüğünü yoksa aynı pozisyon kaldı mı
34 haftada gittiğim de daha dönmemişti 36. Haftada gittiğimde baş geliş dediler dönüşmüştü. Çok hareketliydi ben hissetmedim ama belki hareketi çok olduğu içindir.
Geri mi dönmüştü yani
34+4 te tersti 36+4 te gitttiğimde de tersti şuan 37+1 im 38+4 te kontrolüm var bakalım ne olacak
Benimki yeni dönmüş zaten cok hareketli bebek farkinda olmuyorum. Evet tekrar geri döner diyenlerde var bakalim
Rahimde kalp atışı ve bir tarafında sislik hissetmiştim ben
35 te bendede hala dönmemişti inş döner.Sezeryandan çok korkuyorum nedense
Bende aksine normalden korkuyorum.Benimki de sanırım artık dönmeyecek.Doktorum bayram sonrasına kontrol günü verdi ona göre kararlaştıracagız.Umarım sezeryan olurum
Bendede ayın 24 muayenem var .Bu son dönme şansıydı.Bu defada dönmediyse artık sezeryanla alır büyük ihtimal. 3 4 gün içerisinde ve ya 1 haftaya kalmaz diye düşünüyorum.
Dönmesi için ekstra bir şey yaptınız mı? Ben normal doğum yapmak istiyorum 28 haftaya girecem 10 gün önce doktora gittiğim de dönmemişti
Ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum o yüzden bebeklerin dönüşü için illa ekstra bir şey yapılmalı mı onu merak ettim ? Misal bazıları konuşuyormuş bazıları yüzüyormuş yürüyormuş yada yada yoga tarzı rahatlatıcı şeyler yapıyorlarmış eğer öyleyse 30 hafta gibi bende başlayayım
Dönmesi için ekstra bir şey yaptınız mı?
Yok canim ne yapilabilir bende bilmiyorum. Hem daha cok vaktiniz var insallah donecektir.bende normal istiyorum fakat tekrar pozisyon degistirebiliyorlarmis artik hayirlisi olsun diyorum
İnşallah döner canım bebeklerimizin sağlıkla gelmesini diliyorum
Amin insallah cok kafana takma son zamanda bile dönen bebekler varmış
Cuma günü nst için gideceğim ama bebeğim şuan sağ tarafta hıçkırıyor gittiğimde de 37+5 oluyorum döner mi ki