Bebek ne zaman döner?

Merhaba normal doğum yapmış yada yapacak olan anneler bebeğin karnında başı yukarda iken haftalar geçtikçe başı Rahime doğru indiğini hissettiniz mi?

1 Beğeni

@tecrübeli-anneler

1 Beğeni

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkçası ve hangi haftalarda dönüyor bunu da merak ediyorum :thinking:

1 Beğeni

Ben 30 dayim benimki bas asagi dönmüş ve hic anlamadim yan duruyor sandım. Suan cok fazla baski yapiyor

2 Beğeni

Tekrar döner de diyorlar hissediyor musun yine döndüğünü yoksa aynı pozisyon kaldı mı

2 Beğeni

34 haftada gittiğim de daha dönmemişti 36. Haftada gittiğimde baş geliş dediler dönüşmüştü. Çok hareketliydi ben hissetmedim ama belki hareketi çok olduğu içindir.

2 Beğeni

Geri mi dönmüştü yani

2 Beğeni

34+4 te tersti 36+4 te gitttiğimde de tersti şuan 37+1 im 38+4 te kontrolüm var bakalım ne olacak

3 Beğeni

Benimki yeni dönmüş zaten cok hareketli bebek farkinda olmuyorum. Evet tekrar geri döner diyenlerde var bakalim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Rahimde kalp atışı ve bir tarafında sislik hissetmiştim ben

2 Beğeni

35 te bendede hala dönmemişti inş döner.Sezeryandan çok korkuyorum nedense

1 Beğeni

Bende aksine normalden korkuyorum.Benimki de sanırım artık dönmeyecek.Doktorum bayram sonrasına kontrol günü verdi ona göre kararlaştıracagız.Umarım sezeryan olurum

2 Beğeni

Bendede ayın 24 muayenem var .Bu son dönme şansıydı.Bu defada dönmediyse artık sezeryanla alır büyük ihtimal. 3 4 gün içerisinde ve ya 1 haftaya kalmaz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Dönmesi için ekstra bir şey yaptınız mı? Ben normal doğum yapmak istiyorum 28 haftaya girecem 10 gün önce doktora gittiğim de dönmemişti

Ben de normal doğum istiyorum sezaryen istemiyorum o yüzden bebeklerin dönüşü için illa ekstra bir şey yapılmalı mı onu merak ettim ? Misal bazıları konuşuyormuş bazıları yüzüyormuş yürüyormuş yada yada yoga tarzı rahatlatıcı şeyler yapıyorlarmış eğer öyleyse 30 hafta gibi bende başlayayım :slight_smile:

Dönmesi için ekstra bir şey yaptınız mı?

1 Beğeni

Yok canim ne yapilabilir bende bilmiyorum. Hem daha cok vaktiniz var insallah donecektir.bende normal istiyorum fakat tekrar pozisyon degistirebiliyorlarmis artik hayirlisi olsun diyorum

1 Beğeni

İnşallah döner canım bebeklerimizin sağlıkla gelmesini diliyorum :pray:

Amin insallah :pray:cok kafana takma son zamanda bile dönen bebekler varmış

1 Beğeni

Cuma günü nst için gideceğim ama bebeğim şuan sağ tarafta hıçkırıyor gittiğimde de 37+5 oluyorum döner mi ki

2 Beğeni