Güzel annelerim merhaba Doğum sonrası bebeğe hemen hastahanede mama veriliyor mu ? Sarılık olmaması için - sezeryan doğum olucak büyük ihtimalle sütüm gelmez ise Hangi mamayı almam doğru olur yada hastahane veriyor mu mama tecrübeli annelerimiz cevap verirse çok sevinirim teşekkür ederim
@esra_gulec123 ben de sezeryan doğum yaptım yanımda götürdüm mamayı
Mamaya emzige ve biberona karşılar izin vermezler ki kullanmaya devlette zorla emzirttiler iyiki öyle yaptılar emdikçe emdi şimdi mama kullanmiyorum
Sarılıktan yattıgı süre zarfında zaten 1 kere emzirmeye gidiyorsunuz.Sonrasında da mama veriyorlar.Benim oğluma hipp vermişlerdi.Bende onu devam ediyorum ama stres yapmayın 2-3 günü bulmadan gelir sütünüz benimde öyle oldu
Ben götürmemiştim. Şimdiki aklım olsa götürürüm. Benim doğum yaptığım hastane mama falan vermedi. Emzir emzir deyip durdular. Sezaryen doğum yaptım sütüm gelmedi. Mama da vermediler. Taburcu olana kadar aç kaldı bebeğim. Sonra sarılık oldu. Yoğun bakımda kaldı.
Ben devlet hastanesinde normal doğum yaptım sürekli emzir dediler bebekten de topuk kanı aldılar topuk kanında sonra oğlum çok kötü oldu bir türlü uyanmıyordu sütümde yoktu zaten hemşire mama hazırlayıp verdi bana kaşıkla içir dedi ama imkansız gibi bir şeydi mama markası bu arada sma optiproydu şimdi de ona devam ediyorum hem sütümü veriyorum hem mama aklınızda bulunsun bebeği iyice doyurmadan topuk kanını aldırmayın şekeri düştüğü için uyuyor uyudukça daha da şekeri düşüyor benim oğlum öyle olduğu için sarılık oldu dakikalarca annem kız kardeşlerim uyandırmaya çalıştık 1 hafta öyle sürdü sonra biraz kendine geldi