Bebek maması kokusu ve tadı

Kizlar Bebelac 1 numara bebek maması kullanıyorum her zaman taze yapıyorum arta kalanı döküyorum ona rağmen kokusu değişik sanki tadı bile demir tadı var sanki ilk bebegim mama nasıl kokar tadı nasildir

Sma yı dene bi ben bebelac kullandım kızıma alerji yaptı bıraktım sonra aptamil kullandım oda alerji yaptı bşr süre evolvia diye maöa kullandım son zamanlarda çok kusmaya başlayınca tekrar sma mamaya geçtim

Son kullanim tarihine baktınız mı

Dün aldık daha

Denedik hepsini kabız yapti

Kutuda kokmuyo ama

Bebelac biraz tuhaf ya doktor bize pepti junior vermişti. Tomris içmedi. Bende tadına baktım ekşimiş gibi. Biraz da fena kokuyor. Asla veremedim o mamayı hiçbir şekilde içmedi.

Bizede aptamil önerdiler öyle bir sıkıntı yoktu ilk zaman hastanede kullanmıştım

Aptamil çok gaz yapıyor çocuk ağlamaktan helak olmuştu

Evet biraz öyle Aptamil kokmadi ama çok gaz yaptı

Merhaba Bebelac Gold kullanmanızı tavsiye ediyorum iki çocuğumu bu mama ile büyüttüm ne gaz ne kabız şikayeti asla yapma biraz pahalı ama değer bence bebeğim içinde almak istiyorum Allahın izniyle

Sadece mama mi veriyorsun ikisini birden mi veriyorsun. Hem mama hem emen cocuk kabiz olur dedi Hastanedeki cocuk doktoru.

Ben Golden Goat kullanıyorum. İçeriği tertemiz, keçi sütü maması. Aptamil, Hipp palm yağı içeriyor. Hatta çoğu mamada var.

1 Beğeni

Eylül de içmedi Bebelac. Hiç sevdiremedik. Tuhaf bir kokusu var evet. Reflü problemimizden dolayı şu an Evolvia Ar kullanıyoruz. Golden Goat almanı tavsiye ederim