Bebek küveti

Kızlar bebek küveti alıcak mısınız önerileriniz neler ?

Küvetsiz yıkayamazsınki kış gününde içerde sıcak odada yıkaman gerek. Küvet üstünede yıkama minderi var gerilen onlar en iyisi.

Biraz büyüdüğündede küvetin içine bundan al rahat edersn

1 Beğeni

Bunu aldım cnm termometresi olması benim için çok iyi oldu , malzemeside çok sağlam hakikaten

1 Beğeni

Şunu beğeniyorum ben ama bilemedim

Bundan alacaktım ben biri geldi sakın alma tavsiye etmem dedi küfleniyor dedi iyice kurumayınca dedi bükülme tehlikeside var dedi öylelikte vazgeçtim ya

1 Beğeni

Aaa ne alıcaz o zaman :thinking:

Bu sert plastik olanlar varya onlar daha mantıklı birde onların altında tıpalı olanları var onuda önermiyorlar su kaçırıyor diye

1 Beğeni

Anladım canım

grili beyazlı resimdekini almayın sakın içinde doğru bükülüyor ağırlık olunca hiç güvenli değil . Çnkü onlar katlanabilen küvet. Normal pilastik küvet en mantıklısı

Ben bundan kullanıyorum bebeğim şuan 21 günlük küflenme falan yapar mı bilmem şuan sıkıntım yok memnunum ama fileyi hiç kullanmadım hava soğuk olduğu için bebek üşür diye file kullanmıyorum içine yıkanacak kıyafetlerini atıyorum elimde tutuyorum biraz su döküyorum içine suya hep temas ediyor tabi bu şekilde tek yikanmiyor yanında biri yardım etmesi gerekiyor benim annemler yanımda şuan birlikte yıkıyoruz tek kalınca ya fileyle ya eşimle yıkıcam mecbur

Küvet almadım ten tene temas yapmak için bebeğimi ilk günden beri hep kucağımda yıkadım