- Haftama girdim ve bu hafta kıyafetleri yıkayayım diyorum 30. Haftaya kadar da hastane çantamı hazırlayacağım nolur nolmaz diye.
Çok mu erken acaba sizler kaçıncı haftada yıkayacaksınız
Ben 35. Haftamda herşeyi yıkadım ütüledim. Şuan 36+6 dayım c.tesi günü hazırlayacağım hastane çantamı
Hazırladığınız da listenizi paylaşır mısınız
Ben de 27+2 oldum. Bu hafta lohusa pijaması alıcam. Bebeğin hastane kıyafetlerini tamamladım. Bir iki eksigim var onları da tamamlayıp haftaya çantamı hazırlamak için başlıcam.
Aslında kıyafetlerini de yıkamak istiyorum ama bebek dolabımız henüz yok.
Biz dün odasını kurduk birazda ondan yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirmek istiyorum bide insan dayanamıyo gelip gidip dolabına bakıyorum
Ben de bebek kiyafetini yıkadiktan sonraki kokuyu merak ediyorum. Bence sen yıka. Arada bir dolapların kapağinı açarsın kıyafetlere bir şey olmaz. Çok sevindim
Sizdede heyacan var sabr edemiyiyosunuz değilmi
Ben sabredemiyorum. Tüm eşyaları alınmış olsa hemen odasını hazır edicem
Hemde nasıl dünden beri gelip gidip dolabını açıyorum kıyaferlere bakıyorum şimdiye kadar bi çantanın içinde topluyodum ama artık dolabına yerleştirince çok farklı oldum duygulandım baya
Biliyorum çok zor herşey elinin altındayken beklemek. İnsan sürekli onlarla uğraşsın istiyor. Benim bu kadar bekleyebilmemin sebebi herşey kayınvalidemdeydi. Dolabı aldık epey bir beklettim havalandırdım içini ki çocuğun kıyafetlerine geçmesin herhangi bir mobilya kokusu. Boş haliyle en azından bir hafta güzelce havalandırsan iyi olur mobilyaları. Kıyafetleri yetiştiremem diye korkma çünkü küçücük oldukları için hemen yıkanıp kuruyorlar. Ütülemek yoruyor sadece ben bı kaç gün kollarımda ağrı çektim ütü işinden sonra
- haftaya girdim ben de bugün ve yavaştan hediye olarak alınan eşyaları, kıyafetleri vs yıkayıp ütüleyip hurca koyacağım canım. Kendim toplu alışverişi daha yapmam, 7. aydan sonra yapıyorum ben alışverişleri ne olur ne olmaz diye. İlk kızımda da öyle yapmıştım, bunda da inşallah öyle yapacağım. Hem birikmemiş oluyor eşyalar hem de yıkanıp ütülenip koyulunca da hiçbir şey olmuyor zaten. Yavaştan başlayabilirsin sen de canım. İnşallah önümüzdeki hafta başlayacağım ben de yavaştan
Teşekkür ederim
Rica ederim
@Giz9435 ben şuan 30+2 oldum. Ebe de çantanı hazırla dedi.
Bebek dolabını hazırlasam yıkayıp ütüleyip yerleştiricem.
Neden bu kadar rahat ve umursamazım bilmiyorum.
Tüm kıyafetlerini yıkamak yerine sadece 0-3 ay kiyafetini yıkayıp ütülemeyi planlıyorum. 6. Ayın kiyafetini şimdiden yıkamak fazla iş gibi ve toz olmuştur deme ihtimalim de var.
İnşallah yakında yıkama ütüleme işlemine başlıcam
Ben de kurban bayrami zamani yaparim diye planlıyorum ben senden de üşengecim sanirim 3 hafta sonra falan yavastan yaparim artik
benim bebişun elbiselerinu annem alıyor o da yıkıyor aldıkca 26 hafta olduk biz bence sen de yıkamaya başlaman iyi hem yormaz seni herşey üst üste gelir
Ben kendi adıma konuşayım ben bebek için kıyafet alınca hep cikarip bakacam dogurana kadar,boylece kirlenecek yine .onun cin ben doğuma 20 gün kala yikayip utuleməyi dusunuyorum.yorgun olacak durum yok .makine yikiyor biz utuluyoruz, zaten minik.minikler
Ben doğuma az kala alib yikicam şimdiden cok erken
6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Büyük bebek eşyalarının temizliği