Bebeğinizin kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp ütülediniz hastane çantanızı kaçınci haftada hazırladınız
Ben 34.haftama giriyorum kendi cantam hazir bebegin kiyafetleri yikandi ütülendi ama daha cantasini hazirlamadim anca insallah
Kızlar Kayınvalidem yıkayıp ütülemeye gerek yok dedi yaptırmıyor eskir yıpranır ne gerek var diye bende bişey diyemiyorum bişey olmaz inşallah
Hangi deterjan kullandınız
32 haftadan itibaren yıkadım ütüledim dolapları yerleştirdim şimdi de hastane çantası için gerekenleri tamamladım onları ütüleyip yerleştireceğim valize
İlk yıkama için baby me e bebekte indirim vardı onu aldım leke çıkarmıyor falan deniyor ama uygun fiyatliydi ilk kez yıkamak için onu aldım bebek dogduktan sonra unibaby yenidoğana gecmeyi düşünüyorum
Ben de 32 yi bekleyeyim en iyisi 29 erken sanırım etiketlerini kestim beyaz renkli ayırdım o bile yordu bu haftadayken 32 den sonraya da bırakmamak lazım
31 hafta bitmek uzere giysileri bugün ütüledim odasi da hazir sadece hastane cantasi yapmadim henüz
Maşallah iyi yapmışsınız haftalar geçtikce zor olacak gibi görünüyor
Aynen oyle bu hafta git gide agrilasiyorsun agrilar oluyor cok cabuk yoruluyor insan simdiden hazir olsun dedim
Ben 33. Haftada yapmıştım bazı aksiliklerden dolayı ama bence 30. Haftadan yapmak gerekiyor
Valla bırakma bence ufacık olduğu için bir ütü 2 gün üste 3 saat sürer mi öldüm resmen
Uni baby iyi mi
Dalan kullandim
Benim araştırdığım kadarıyla leke çıkarma konusunda bebek cildi hassasiyetinde iyi fiyatı da ortalama
Ben 32. haftadan sonra hazırlamıştım