Bebek kıyafeti

Kızlarr yanlış anlaşılmak istemem ama eğer sizin yada çevrenizde bebek kıyafetine ihtiyacı olan var mı? Bebeğimin bir sürü küçük gelen tulumları ve zıbınları var sadece birkaç kere ya giydi yada giymedi. Ankarada olup ihtiyacı olan var ise dönüş yaparmısınız.

1 Like

Canım beneğinin cinsiyetini de yazarsan bence ihtiyaç sahiplerine daha kolay ulaşırsın​:revolving_hearts:

Yeni doğan için uygun arkadaşlar kıyafetler erkek bebek. Yine ayrıca yeni doğan beb3k bezide mevcut biraz prima bize pişik yaptığı için kullanamadım duruyor 50 adete yakın onuda gönderebilirim

1 Like

Kız bebiilerede olur. Çünkü açık renk çoğu

1 Like

Ferda ben alırım komşum var zaten deprem bölgesindeyz konteynerda kalıyor duacin olur. Bende verdim valla benden olduğunda demedim

Hataydayiz biz Ankara’yı okumadım ya kusura bakma

Sen burdan özelden yinede adresni yaz canım olur mu.

Nasıl yazılır bilmiyorum ferdacim ozelden

Mrb cnm benim ihtiyacım var eğer vermediyseniz vermek isterseniz gönderme imkanınız varsa ben alabilirim

Ebebek var mı çevrende orada ihtiyaç sahiplerine verilmesi için kıyafetler oyuncaklar bebek arabaları bırakılıyor gidip kayıt oluyormuşsun onlar yıkayıp ütüleyip kullanılır şekilde senin evine yolluyormuş istersen bir bak oraya da. Doğumun ne zaman?

31 haftayiz cnm doktor dedi erkende olabilir

Birde burda öyle birşey yok canım maalesef :smiling_face_with_tear:

Bende alabilirim müsaitseniz Ankara dayim

Berivan hanım geç gördüm neolur kusura bakmayın şuan yardımcı olamıyorum ama çevreme sorarım yinede kız mı erkek mi bebişiniz

Sıkıntı yok cnm erkek bebeğim :smiling_face:

Nerde oturuyorsunuz peki daha varmış doğumunuza dediğim gbi çevreme sorarım

Şanlıurfa’da oturuyorum evt var daha cnm 32 haftalık olduk :smiling_face:

Burcu hanım siz ankaranın neresi peki