Bebek kıyafeti yikama

Merhaba hanımlar bugün bebeğimin bez Islak mendili ve deterjan alışverişlerini yaptim. Yıkama ütüleme işine baslicam. Siveno sıvı deterjan aldım bı de baby me toz sabun deterjanı aldım. Yıkama yaparken ikisini birden mi kullanayım yoksa ayrı ayrı mı sizce sizler nasıl kullandınız.

1 Beğeni

Kıyafetler yeni olduğu için sadece birini kullansan yeterli olur canım temiz kıyafet sadece üzerinde bakteri mikrop olduğundan düşük ısıda sudan gecirsen yeterli ben sıvı deterjan da 30 derecede yıkadım bebişim kullanmadığı için üzerinde leke yok o yüzden yüksek programda yıkamaya gerek görmedim

1 Beğeni

Ben toz deterjan kullanmıştım. Arkadaşın da dedigi gibi bir tanesi yeterli. Zaten kir olmuyor amac sudan gecmesi. Isterseniz bebek yumusaticisi da koyabilirsiniz. Simdiden ev bebek varmis gibi kokuyor o his harika. Kolay gelsin. Ütü isi bu sıcakta cok zorlamıştı beni.

1 Beğeni

Yıkamaya yeni başladım bende duru granül sabunla 40 derecede yıkıyorum ütülüyorum

Benim makine de Bebek programı var 2 saat lik 30 derece ekstra durulamalı , unu baby kullanıyorum.

Birini kullasan yeter cnm, ikiside ayrı formlarda detarjan bir arada kullanırsan cok fazla kimyasal olur. Ben sıvı deterjan yarım sa programda 30 derece 600 devirde yıkadım. Ekstra durulama yaptırdım. İyi ki ekstra durulama yaptım cunku durulama da yeniden kopurdu ki detarjanı az koydugum halde… Bu arada kıyafetlerin cogunda 30 derece yazıyor o yuzden dereceye de dikkat etmek lazım yoksa cekebilir…

1 Beğeni