Kızlar mutlu pazarlar günaydın aynı zamanda ben bugün bebeğin kiyafetlerini yıkayacaktım da size danışayım dedim kaç derece de yıkayacam bir de renkli ve beyazlar ayrı mı yıkanacak
ben ellerimde yıkamıştım makinaya atmamıştım hastane çıkışı kıyafetini yıkamadım ama ondan başka tüm kıyafetlsrini elimizde yıkadık
Ben karışık 30 derecede kısa programda yıkıyorum. Kimi makinelerin sıvi deterjan koyma yeri yok kendi makinenizde buna bakmış mıydınız
Sıvı deterjan yeri var
Kıştır kurumaz diye elle yikiyamam
Hepsini bir yıkamıştım ben. 30 derecede yıkıyorum
Hepsini aynı anda yıkadım organik sabun tozları var onunla 30 derecede yıkadım. 30 dakikalık programda hala da öyle yıkıyorum
Makinada yıkamıyorum el ile yıkıyorum kıyafetlerini.Battaniyelerini makinada yıkadım en düşük derece 40 onunla yıkadım
Teşekkür ederim hepinize bende bugün yikiyacam inşallah dün biraz korkuttu bizi Asaf dedim gelecek diye ödüm koptu
Makinenin elde yikama ayarinda yika
Bende beyazlar ve renklileri ayri yikarim cunku renk atan olabilir diye makinanın elde yıkama programi ile daha öncekileride bu şekil yikardim ayni sekil devam hava bira duzelse benimde niyetim var başlamaya bir de onlari utulemek var minik minik
Ben hepsini karışık mix programında yıkadım. 45 dk lık bir programda.
Arkadaşlar selamün aleyküm doğum çantamı hazırlıyorum da öncesinde bebişin kıyafetlerini yıkicam makinada hangi dereceyi kullanmalıyım
30 derece olan yarım saatlik programı kullanabilirsiniz
Benim makine de bebek proğramı var onda yıkarım
Makinenin markası ney @Dnz_123
Teşekkür ederim çok
Bende yoktur ya
Pamuklu 30 değil mi
Bosh canım