32 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 1.800 herkes bana çok zayıf diyor açıkçası moralim bozuluyor sizce iyi mi nasıl hızlı kilo aldırabilirim (avakado yiyemiyorum)
Canım önemli olan kilolu olması mı sağlıklı olması mı? Sana öyle diyenlere sağlıklı bir bebeğim var çok şükür kilosu sizi ilgilendirmez de geç. Benim oğlum 40. Haftada 2800 doğdu çok şükür sağlıklı ya daha ne isterim. Böyle şeylere takılıp bu süreçte stres yaşamayın lütfen
sütünüzü bebeğinizi her şeyinizi etkiliyor ![]()
Ay canim o soyleyenleri boş ver benim bebiş 38+5 de 2kq 630 qram doqdu qayete salikli oldu 4 kq doqurpda kuveze duşenler saliqnda sorun olanlar var
Balım bol bol balık ye ceviz ya kaşar peyniri ye vr proteinden zengin beslen hatta imkanın varsa supravitamin tarzı bişey al gebeler için olanlardan var bu arada bebişin kilosu bence normal millet şekerden alışmış 4-5 kiloya bizim bebelerimizi küçük görüyorlar sen boşver onları kucağına almaya odaklan eksiklerini tamamla bol su iç sakin bir dönem geçir sen üzülünce bebişinde üzülüyor onu üzmeye hakkın yok annesi iyi düşün iyi olsun ![]()
- Haftada bebeğim 2.300 dogdu çok şükür saglıgı iyi
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim![]()
Hayırlı olsun hep sağlıklı olsun inşallah![]()
Evet doğru normalde böyle şeylerden etkilenmem ama ne bileyim herkes söyleyince biraz canım sıkıldı
Amin cumlemızın insallah ![]()