Bebek kilosu

23 hafta 3 günlük falanım ve çocuk 563 kilosu sizce iyi mi sizde kaçtı o haftalarda

Bende 22+3 üm 820 gram bebeğim gebeliklerde 20. Haftadan sonra anne ve bebek kilo almaya başlıyor çok da dert edilecek bişey değil bence bir dahaki kontrolünde doktoruna danış istersen için rahat eder en azından

1 Beğeni

Maşallah ya sorucam bir daha ki randevu da

Kafaya takılacak bişey değil stres yapma boşuna :blush:

1 Beğeni

Ya ister istemez düşünüyorum o iyi olsun başka bir şey istemiyorum

Benimki 22+3te tam 500 gramdı doktor herşeyi iyi demişti kafana takma ya alır kilo benimki şimdi son aya girdik bel kemiğimi kırmayı planlıyor son ayda oluyor herşey :rofl:

1 Beğeni

Ayy öyle dedi herkes inşallah ya yiyorum da galiba kiloyu ben alıyorum :joy:

Tabiki insan ister istemez strese giriyor ama benim yerimde olsan ne yapardın acaba :sweat_smile: ben 72 kiloda iken gebe olduğumu öğrendim ilk ayda 9 kilo verdim 63 e düştüm 23+4 deyim ve 67 kiloyum bunun üzerine bir de karnım yok denecek gibi kimse gebe olduğuma inanmıyor buna rağmen bebeğim 820 gramda dışarıdan biri ben böyleyim dese buda beni yiyiyor derdim :joy::joy:

Kız bir gelinimiz var 50 kilo bile yok 7aylik hamile göbeği yok gibi bebeği de gayet kilolu maşallah ay o kızın tek olduğunu düşünüyordum ne güzel hem bebeğinin kilosu iyi hem senin ben 60 kilo oldum 7 aylık hamile gibi duruyorum​:joy:

Ben 32 hafdalik hamileyim bebeğim 1450 qram bilmiyorum azmi normalmi

1 Beğeni

:joy::joy: Allah yüzümüze güldü diyelim benim ailemde hep söylüyor, millet gebe kalınca kilo alır elleri ayakları şişer sen gebe kalınca kilo verip eriyorsun diye :grin::grin: ilk gebeliğimde de çok zayıftım 9. Ayımda 6 aylık gebeler gibiydim ama oğlum 4 kilo doğdu :grin:

8 haftan var daha alır diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeye bak muz ,süt ürünleri, badem, kefir bunlar bebeğe kilo aldıran besinler bunları yemeye özen göster bir de bol bol dinlen bebekler zaten son haftalarda kilo almaya başlıyor genelde

1 Beğeni

Çok teşekkürler tavsiyye için yapmağa calisicam dediklerini

2 Beğeni

Aman maşallah valla nazar değmezsin sağlıkla kucağına al :pray:

Teşekkür ederim :blush: