Bebek kilo

Arkadaşlar merhaba. Benim bebeğim 24+4 günlükken 628 gramdı. Sizce çok mu az :frowning: çevremdekiler çok küçük neden büyümedi hâlâ diyorlar.

Canım , daha şimdiden sonra kilo alıcak. Ki etrafın dediği değil doktorun ne dediği önemli. Bazıları çok bilmeden konuşuyor.

2 Beğeni

Evet haklısın. Sürekli bir şeyler yedirme çabasındalar. Öyle olunca da hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Zaten fazla yiyen birisi değilim. Doktor normal dedi yine de sormak istedim.

Yok hayır kilosu gayet normal , 24 haftalık bebek 600+ olmalı.

Seninkide 600 ün üzerinde.

Bu insanları anlamıyorum ben ya.

Bebiş doğuma yaklaştıkca günde 30 gr kilo alacak normal beslenirsen eğer

ben soranlara bilmiyorum diyorum doktora sormadim doktorda soylemedi diyorum bilmek zorunda degiller bos bos konusuyolar laf olsun diye sende soyleme ve kimsenin lafina gore morelini bozup dusuncelere girme bebegin kilosunda problem olsa doktor sana soylerdi zaten

2 Beğeni

Bende 24+2 günlüğüm 525 Gr ama iki hafta geride

Duzeldimi sonradan peki bende 24 haftalik tam doktor 3 4 gun geride dedi

1 Beğeni

Benim 20 + 3 420 gram doktor biraz şekeri azalt dedi sadece bir tık fazlaymış

1 Beğeni

Sadece normal beslenin abartmayın.ben 4 kilo doğurdum omuz takılması yaşadım doğum sırasında. Cahil doktor ve ebelere denk geldim.kizimin sağ kolu felçli bu yüzden.kilo falan o kadar da önemli değil. Kızımı dogurduğumu bilmediim. Her gün fizik tedavi her gun. Çok yoruldum.Bebek zaten son zamanlarda kilo alıyor. Kiloyu kafaya takmayın.iyi bir doktor ve hastane bulun.

Evet şekeri azalt gerçektende . doktor benim gibi sorun yaşama demiş aslında.fazla karbonhidrat tüketme bir de.patates ekmek falan.cok az ye. Doğumunuz güzel geçsin inşallah.:smiling_face: