Bebek kesesi

Arkadaşlar merhabalar beta hcg 4509 cikti kese hala gorunmedi pazartesi gunune kadar beklememi soylediler deger durmadan yukseliyor boyle bi durumla karsilasan oldu mu ? Endişe etmeye başladım.Agrim sancim lekelenmem yok gayet iyim yani sadece sol kasikta cok hafif sızı var o kadar ayni seyi yasayan olduysa bilgi verebilir mi ?

Benimde betam yükselip kese ilk baş gözükmemisti daha sonra kese gözüktü ama boştu boş gebelik yaşadım düşük yaptim

Bu kadar degere kese gözükmesi gerekiyor şimdiye

Aksi birsey soylemedi doktorlar cok minik ışık gibi bisi var olusacak dediler gec dollenme olabilir dediler cok stres yaptim.

Stres yapmayın bu vakitlerde stres çok önemli değeriniz güzel kontrol edilen cihazla ilgili bile kese gözükmemiş olabilir içiniz rahat değilse başka doktora ve hastahaneye başvurabilirsiniz. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

Canım cok teşekkür ederim pazartesi de gorunmezse baska bi hastaneye daha gitcem artik :hibiscus::smiling_face_with_three_hearts:

Kaç haftalıksın canım

Doktorlarin yaptigi hesaba gore 6 hafta 3 gun fakat benim kendi hesabımda 4 hafta oluyor

Canım 4 haftalıksa mümkün değil kese görünmez zaten bende aynı böyle oldum gittim görünmedi ağladım stres yaptım iki hafta sonra gittim göründü doktor değişkenlik gösteriyor dedi hiç korkma inşallah canım benim rabbim hayırlısını versin inşallah :heart:

Amin canım cok teşekkür ederim bunu duymaya ihtiyacim vardi pazartesi gunu belli olur inşallah :heart:

İnşallah canım bize de haber et olur mu :smiling_face_with_three_hearts:

Doktor nasıl hesapladı sen nasıl hesapladın canım ara da 2 hafta oynuyor

Tamam canm ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Canim şöyle anlatayim son adetin ilk gununden itibaren hesapladiklarinda 6 hafta 3 gun oluyor fakat ben gunumu bildigin icin hangi gun hamile kaldigimi yani cunku 1 sefer denedik ondada hamile kaldim gunumu not almistim 20 ekim 1 haftada dollenme asamasi olsa geriye 4 hafta kaliyor anlatabildim mi bilmiyorum :woman_facepalming:t2:

İyi aksamlar bugun doktora gittim 2 kese birden oluşmuş canım haber vereyim dedim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ayyyy ikiz miiii çok sevindim canım yaaa​:heart_eyes::heart_eyes:

Evet canm ikiz bebek geliyor inşallah bir sorun olmaz :smiling_face_with_three_hearts: küçük bir şokun ardından bizde çok sevindik Allah isteyen herkese nasip etsin :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Ayyy Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim rabbim sevindirsin inşallah :heart_eyes::heart_eyes:

Amin canım Allah razi olsun :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:

Senden de razı olsun inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni