Bebek kesede ne zaman görülür

Mrb kizlar benim ilk Hamileliğim devlete gittim bana 6 haftalık hamilesin dedi keseyi gördü ama daha çocuk belli olmaz iki hafta sonra gel dedi sonra özele gittim oda 5 haftalık dedi geç döllenme ola bilir dedi kesede çocuk ne zaman görülüyor çok korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye

1 Beğeni

Merhaba, aramıza hoş geldin. senin durumunda 8. haftada kalp atışını duyarsın. Korkulacak bir şey yok. Rahat ol. Çok duyuyoruz kese görülüp bebeğin görülemediği durumları. Anne adaylarının heyecanla çok çabuk doktora gitmesinden kaynaklanıyor bu :grinning:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Yghuzur0608

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Sakin ol, kötü bir şey yoktur. 7-8. haftalarda net olarak duyarsın kalp atışını :blush:

Gebeligin hayirli olsun canim Bende senin gibiyim Kese gorundu rahime yerlesmis bir sikinti yok dedi doktor Benide 1 ay sonra cagirdi hem bebegi hemde kalp atisi icin

2 Beğeni

Merhaba @Yghuzur0608 hoşgeldiniz :bouquet: devlet hastanesi ultrasonları genelde böyleymiş inşallah yakında güzel haberler alırsınız

Merhaba anneler benim de bebeğim kesede gözükmüyor kese var çocuk yok dış gebelik dediler kürtaj yapmak istediler yaptırmadım henüz bebeğim 3 haftalık

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Uygulama da kaç haftalık olarak görünüyor şu an? 3 haftalık bebeği kimse kürtaj yapmaz normalde.

1 Beğeni

10 şubata 1 aylık olucak

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

3 haftalık bebek için hemen kürtaj denilmez genelde canım. 10. haftaya kadar bekleyen doktorlar bile var. Bence siz acele etmeyin

Zaten ondan dolayı çıkışmı aldım resmen doktorlar kürtaj olmam için zorladılar