Herkese merhaba kızlar ben bu gün kontrole gittim öncesinde zaten adet düzensizliğim olduğu için hamilelik oluşumunun kesin tarihini bilmiyorum bu gün keseyi gördük doktorum 6 haftalık dedi SAT 17 OCAK olarak hesaplandı iki hafta sonrası da tekrar kontrol verdi bebek kesede kaçıncı hafta görünüyo tam olarak ben 6. Haftada gözlemlenebilir diye biliyorum boş gebelik olmasından korktum açıkçası doktor da bekleyip görücez diyince tedirgin oldum normalde bu haftalarda kalp atışları da duyulmuyo mu yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
9.haftaya kadar zamanı var canım. Her hamilelik kendine özgüdür. Ben 5+3de keseyi bebeği gördüm. 9+3 de kalbini duydum. Hayırlısı olsun inşallah
1 Beğeni
İnşallah canm arkadaşımın 7. Haftada bebeği görmedikleri için kürtaj yapmışlardı çevremde böyle görüp duyunca korktum bende rabbim bebeğini size bağışlasin inşallah uzun hayırlı ömrü olsun
İki hafta sonrası için randevu verdi o zmana kadar yerleşmiş olur görebiliriz dedi ama işte stres başa bela
aynen dediğiniz gibi aslında sonrasında gelişim normal mi acabalari sonra doğum nasıl olacak korkuları rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin gerçekten çok zormuş daha başlarında boyleysem sonrası yaparm bilmiyorum