İlk hamileliyimde inkşfatan kalma yaşadım. Cinsiyyetin öyrenmek için gitdiğimde artık 10+1haftadan kaldığın söyledi doktor. Şimdi 5haftalık hamileyim çok endişeliyim korkum var
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, kendinize dikkat edin ve stresten uzak durun düşündükçe işin içinden çıkamazsınız Rabbim ne eylerse güzel eyler size bir emanet nasip etmiş sadece kendinize cici davranın
@afrikanın_gelini54 iyiki varsınız
Ben de 8. Haftada bebeğimi kaybettim. Tekrar hamile kaldığım zaman bebek 20 hafta olasıya kadar korkularım devam etmişti.
Hala bazen korkuyorum. Bazen bebeğini son aylarda kaybeden anneleri görüyorum duyuyorum ya ben de kaybedersem diyorum.
Allah hepimize güç versin. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı doğar ve sağlıklı güzel ömrü olur
Hep kötüsünü düşünürsek stresin içinde boğuluruz.
Kötüyü düşünmemeye çalışın, kafanızı dağıtacak işler bulun, ben öyle yapıyorum
Bende 3 kez bebegimi kaybetim suan 14 haftalik hamileyim korku illa oluyor ama allahim yardim ediyor doktor biraz onde gidiyor dedi allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
Düşük mü yaptınız siz
Evet
Üzülmeyin bende öyle ilk düştü ikincisi düşük tehlikem vardı hiç kalkmadim yedi ay boyunca buda düşük tehlikem var kanamam var ümidim yok hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eyler
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın yine de kendinizi ümitsiz hissetmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin insallah canim