Bebek Karin cevresi 30 haftalik

Merhabalar 33+5 haftalik hamileyim bugun kontrolum vardi ve doktor bebegin Karin cevresi 30 haftada dedi. Fakat gecen hafta hastaneye gitigimde 32+2 haftaliktim ve bebegin Karin cevresi 31+2 deydi ve hastanedeki doktor hersey yolunda demisti. 3-4 haftalik bi gerilemeyi hastanedeki doktor da farketmezmiydi :sob: gecen hafta Pazartesi bebegin 1860 Gramm di bugun ise 1875 Gramm.. son kaç gündür de tansyonum yukselıyor. Ayni durumu yasayan varmi.

Canım karın çevresi çok dert değil. Benm kızımdada oldu. Kafa çevresi geride, ileride dese panik yapalım. Ama karında bi sıkıntı olmaz inş. Besleyici yemeye dahada dikkat et

Bebegin suan 2113 gram beslememe dikat ediyorum ama yinede yavaş Kilo aliyor. Avakado muz kasar yogurt ceviz vs tuketiyorum, onerexegin başka bise var mi

Hayir asil kafa cevresi veya diger uzuvlarda kislama uzama cok onemli degil hatta 2haftaya 3 haftaya kadar normal Kafa bacak falan ileriden veya geriden gidebilir karin cevresi önemli! Ve bebegin kilo almiyorsa tansiyonunda yuksek seler ve kolestrol baktirmanda fayda var belki doktoruda ister olumsuz konusmak istemem ama gelisim geriliginden suphelenirler boyle devam ederse

Kilo almis bebegin sorun yok bence ozaman yavas veya hizli onemli degilki olmasi gereken kiloda zaten almazsa falan kork bide tansiyonuna dikkat et aynen yemene icmene dikkat et :smiling_face_with_three_hearts: insallah atlatirsin sorun olmaz merak etme zaten bebis kendini kurtarmis sayilir

Canım ondan sonra tekrar doktora gitim hastaneye başka doktora hastanedeki Doktor da 2113 gram ölctü, bebegin karni sadece 4-6 gün geriden gelıyor. Sanirim kadın doktorum yanliş ölcüm yapmisti

Aynen tansyona cok dikat ediyorum ilaclars falan da.

Senin bebis nasil .

Banada oyle demislerdi iste ama sonra bi kac haftaya duzeldi baska bi doktorada gitmistim yani duzelmis bazen oyle olabiliyormus takip lazim iste duzeliyormu kilo aliyormu onun disinda kafa yada iste diger bolgeler ileriden veya geriden gitmesi bikac hafta onemli degil normal parametrelerde sayiyorlar ama karin cevresi olunca akla seker kolestrol tansiyon vs geliyor takip ediyorlar gelisim geriligi acisindan benimkide duzelmis canim cok sukur

1 Beğeni

Ben bu gunden 2 tane vitamine başladim bebek kilo almasi icin

Hangi vitamin kulaniyorsun

İstelioo balik yaqi kaptah bu iksinini

Bazen bebek hareketli olabiliyor bazen ölçüm iyi yapılmıyor bazen pozisyon olmuyor bana da çok farklı şeyler her bakan başka başka söylediler ama kendi güvendiğim doktoruma gittim ölçümlerini gayet iyice yaptı. Sen takılma bunlara bi sorun olsa hissedersin

Walla artık Gitmek istemiyörum her gitigimde yok karni gelismemis yok suyu az baska doktora gitigimdede oda doktorda hersey yolunda diyor .