Bebek kapı süsü

Subat anneleri herkese selam hazırlıklar devam mi ? Bende hala bitmiyor son olarak kapi süsümü paylasmak istedim sizinle sizlerde kapai susu tercih ettiniz mi :blush:

1 Beğeni

Henüz hazır değil ama modelimiz bu olacak :smiling_face_with_three_hearts: odamızın konseptide küçük prens. Avizemiz falan

1 Beğeni

Cok guzel olmus saglikla gelsin insallah :pray:

Hennüz yapılmadı Kutay yazılacak :smiling_face_with_three_hearts: sizinkinede bayıldım. Sağlıkla gelsin inşallah bizimki haziranda

1 Beğeni

Daha cok varmis ama zaman su gibu geçiyor

Evet gerçekten hızlı ggeçiyor. Şimdiden hastane valizimi bile hazırladım. Hem heves diyelim hem nolur nolmaz hazır olsun dedik diyelim​:smile:

Kendim yaptım yastığı da kapı süsünü de emek koksun istedim ilerde bakıp annem benim için yapmış desin diye​:blush:ayrıca hazırlıklarımız çoktan bitti hastane çantamız da hazır çamaşır ütü yerleştirme herşey bitti 32. Haftadayız 27 haftada bitti.

1 Beğeni

Benim daha hastane cantam tam hazir degil hepsi yikanip utulendi bir tek yerlestirilecek normalde bende el sanatlariyla uğraşıyorum hem satis yapiyorum ama kendi bebegime yapamadim hamileligim zor geçiyor baskıdan dolayi otururken zorlaniyorum artik dogduktan sonra odasi icin bir calismam olacak :pray::pray:

1 Beğeni

Bende kendim yaptım el emegi olsun istedim saglikla gelsin bebişler

2 Beğeni

Elinize saglik cok guzel olmuş :hugs:

Yaaa çok tatlı :heart_eyes_cat:

Yaa teşekkkür ederim :heart_eyes:

Ne güzel çok güzel görünüyor. Ben hiç bilmiyordum kızım için özellikle öğrenip yaptı. :blush:Benim de maalesef çok zor geçiyor riskli gebeyim Allah yardımcımız olsun inşallah

1 Beğeni

Ben de punch yaptım çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım

Ben böyle bişey yaptırmıştım

1 Beğeni

Cok şeker ismi gibi parlak bir hayatı olsun