Bebek kamerası 😍

Allah aşkına neden kimse bebek kamerasının konforundan bahsetmedi :sweat_smile::sweat_smile: Yani bana kalırsa bebek alışverişi yapılırken listeye eklenmesi gereken bir ürün kendisi. Oğlum önceden uyanırsa hemen ağlamaya başlıyordu koşarak gidiyordum. Ama şimdi hem ağlamıyor hem de sessiz sessiz sürünüp beşiğin kenarına tutunup sallanıyor. Düşecek diye korkumdan kamera satın aldım. Dün geldi ve akşam uykusunda tecrübe etme fırsatı buldum allahım sen nerelerdeydin deyip deyip duruyorum :sweat_smile::sweat_smile: Rahat ettim yemin ederim ya :smiling_face:

5 Beğeni

İlk öneri senden gelsin mi hangi model aldın

2 Beğeni

Bizde evde çok istiyoruz da ama açıkçası ona bir türlü sıra gelemedi almaya​:joy::joy:

1 Beğeni

Valla gelsin @Cansu çünkü benim nazarımda kanguruya eş değere sahip oldu. Kanguru benim can damarım şuan çünkü :sweat_smile::sweat_smile:

Biz bu modelini aldık tam olarak öğrenemedim kullanmayı henüz :smiling_face_with_tear: Ben sadece wifi olmasın istedim, internet gerekmesin yani bağlanmak için. Hacklenmesinden korktum çünkü :heart: Gayet işimi görüyor benim :blush:

2 Beğeni

Cok isimi goruyo gercekten

Gozunu acar acmaz tepki veriyo

1 Beğeni

Daha bebeğim doğmadı ama denedik ses geliyor döndürebiliyoruz telefonla kaliyesi mükemmel tavsiye ederim :pray:

2 Beğeni

Hackleniyor ve gizli gizli izleniyor diye en korktuğum sey olabilir :smiling_face_with_tear::grimacing::grimacing: ben evin icine yerlestirilen her turlu kameradan korkuyorum :confounded:

2 Beğeni

Ay cok dikkat edin kolayca heckliyorlar ozel bilgilerinizi kamera acikken konusmayin bir de ustunuzu vs mahremiyet ile alakali seyler icin kamera kapali oldugundan emin olun :face_holding_back_tears: :see_no_evil:

2 Beğeni

Anlamadım kamera sadec sizin bebeği görmeniz için değil mi? bebğe etkisi ne? Neden ağlamıyor? Anlış anlamayın bende almayı düşündüğüm için araştırma yapıyorum bu mesajınızı görünce merak ettim

1 Beğeni

Özlediği için bakıyordur eşin :grin::grin::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Yaa güle güle kullan canım :kissing_heart: Evet, gerçekten gerekli bir şey ama bizde de sıra ona gelmedi :joy:

2 Beğeni

Bendeki bağlantıyı bluetooth ile sağlıyor o sebeple hacklenme endişesi yok. Yine de yatarken kameranın fişini çekiyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bende ev için bundan almıştım köpüşümüz var diye bebek olunca odasına koyacam gercrkten çok iyi görüntü kaydetmesi de var

1 Beğeni

Ya gercekten ne olur ne olmaz dikkat etmek lazim korede bi kere haberlerde bi abartman da akilli evlerde bulunan kameralari hacklamislerdi ve 1 2 ay kadar anlasilmamisti insanlarin butun ozel hayatlari cekilmis korkunc yani… Turkiyede de bu bebek kameralari hacklenmelerini duymustum hatta baglanip cevap veren olmus of o en kokuncu gelmisti o yuzden ben de almadan travma olusturdu :sob:

1 Beğeni

Bebeğim emeklemeye başladı benim. Her uykusundan uyandığında önce oturuyor bir süre yatakta (30 sn) sonra emekleyerek beşiğe geçip kenarına tutunarak sallanıyor ( birlikte uyuyoruz ve beşik yatağımıza bitişik kolayca geçebiliyor yani) biraz sonra kuvvetlendiğinde beşikten turunup kendini aşağı atabilir diye korktum ben. Bi kaç sefer de uykusundan uyandığında döne döne düşene kadar devam etmişti :woman_facepalming:t3: E ağlamayı da bıraktı, kamera gelene kadar heçen süre boyunca her uykusuna yatırdığımda 5 dk bir kontrol etmek ihtiyacı hissediyordum, bebek ağlaması falan duyuyordum kendi kendime ilk zamanlar. Kontrollerim sırasında bahsettiğim pozisyonda da bulunca bir kaç sefer şahsım adına her bakımdan çok rahatladım :blush: Ve şöyle de bir durum var ki, uykularının süresi uzadı, belki de benim konteollerimi farkediyordu ve uyanıyordu diyorum şuan kendi kendime :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Biz de weewell 'in kamerasini aldik daha kullanmadik ama yorumlar gayet iyi bence her bebekli evde telsiz veya kamera olmali ozellikle yeni doğum yapanlar için.

1 Beğeni

Evet vtech arkadaşımda kullandım tecrübe edince kendime de aldım biliyordum nasıl çalıştığını çünkü. Olmasaydı bende weewell alacaktım yorumları her alışveriş sitesinde çok iyi çünkü :blush:

2 Beğeni