Merhaba
13+5 deyim ama nedense içimde hep bir şüphe var acaba çocuğum iyi mi yoksa kalbi durdu mu bu gibi şeyler ve çok fazla tedirgin oluyorum. Haftaya kontrolüm var ama öyle bir şey olduğu zaman anlayabilir miyiz? Ne gibi bir belirtiler olur
Merhaba
13+5 deyim ama nedense içimde hep bir şüphe var acaba çocuğum iyi mi yoksa kalbi durdu mu bu gibi şeyler ve çok fazla tedirgin oluyorum. Haftaya kontrolüm var ama öyle bir şey olduğu zaman anlayabilir miyiz? Ne gibi bir belirtiler olur
Belirtiler birden kesilir ama sen yinede iyi düşün iyi olsun hamilelikte bu endişeler cok oluyo Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim ama işte ister istemez elimde olmadan düşünüyorum
Teşekkür ederim destekleriniz için
Bende hamılelık belırtılerıne daır hiç bişey yok . 15 da iyiydik şimdi 19. Dayız. İnşallah bişey olmaz
Valla bilmiyorum neden ama sanırım annelik duygularına hemen alışıyoruz görmeden birini sevmek bağlanmak özlemek falan bunlar asıl anne karnındayken bir tek çocuğuna karşı oluşuyormuş
Benim 2. gebeliğinde 11 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu hiçbir belirti yoktu 3 haftadır bebeğin kalbi durmuş dediler kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra tekrar hamile kaldım hep bu korku vardı bende şu an Allah’a şükürler olsun 34+5 haftalık hamileyim dilerim Allah’tan herkes bebeğini kucağına sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Amiiin inşallah hepimiz sağsalim kavuşmamız dileğiyle
Kalbinin durmasının sebebi neydi peki? Kan pıhtılaşması mı?
Hiç bilgim yok sadece sağlıksız bebekti dediler
Ben 13 haftalık gebeyim normalde2 haftadır elimi karnıma koyduğunda kalp atımı gibi birşey hissederdim iki gündür öyle olmuyor.Karnim normalde serttir ama sanki yumuşamış gibi.Sizce bunlar normal mi
İnan bende hiçbir şey bilmiyorum keşke anlayabilsek. Benimde yarın kontrol günüm inşallah bir terslik yoktur
Ben emin olamayınca ufak cihaz aldım onla dinliyorum haftada bir
İşe yarıyor mu peki? Link varsa atar mısın? Bir de bebeğe bir zararı olur mu
Linki burdan atabilir miyim bilmiyorum
Bebek kalp dinleme cihazı diye arattın trendyolda çıkıyor hemen 8+3teyken bile kalbini duyuyordum ama tabi bu durum kilonuzla alakalı da olabilir. Daha kilolu kişiler daha ileri tarihte duyduklarını yazmışNiye zararı olsun ki, elektrikli değil pilli. Sık sık yapmıyorum zaten, 1 hafta veya 10 günde bir yapıyorum şüphelendiğim zamanlarda yapıyorum. Mesela geçenlerde tansiyonum dengesizleşti nefes alamadım kısa süre. Kendime gelince uzandım dinledim kalbnii içim rahat etti
Yaa evet çok mantıklı peki bunu kullanırken ne sürüyorsunuz bebe yağı falan mı yoksa yine jellerden almak gerekiyor mu?
Ben bunun yanında normal ultrason jeli aldım 30 lira falan bir litresi. Daha kolay duyuluyor tavsiye ederim
Peki karninizda zaman zaman yumuşama oluyor mu normal mi yane.Cihaz elinizde bulunduğu için şüpheye dustugunuzde hemen kullanabilirsiniz
13 haftalıkken bebeğin kalbini hissetmeniz imkansız o kendi kalp atışiniz olabilir ve ayrıca bebek bazen kendini toplayabilir karın sert olur veya gaz sıkışması olur karın sertleşir 15 veya 16 haftalık olduktan sonra yavaş yavaş sertleşmeye başlar korkmayın