🤲🏻 Bebek isteyen

Kızlar bu mübarek günde lütfen dualarınızda banada yer verin test yapacağım 2 gün gecikmem var sol kasıgımda bu zamana kadar olmayan bir ağrı var çok halsiz hissediyorum dua edin testim pozitif çıksın rabbim bizede tattırsın o duyguyu :palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Allah sana o bekledigin iki çizgini göstersin hamile olup saglıkla kucagına almaya gün saymayı nasip etstin inşallah

1 Beğeni

Rabbim gönülden geçenin en hayırlısını versin rabbim sana da tatdirsin inşallah testin pozitif çıkar inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Aminnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim aminnnn aminnnn :palms_up_together:t2::face_holding_back_tears:

İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın :pray:

Rabbim en hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canım​:rose:

1 Beğeni

Kızlar test negatif çıktı sizce ne yapmalıyım reglm 3 gün gecikti ve dediğim belirtiler hala devam ediyor

1 Beğeni

Kan testi yaptır veya bir kaç gün sonra test yap bazen testlerde hemen çıkmıyor

@Senakus peki normalde hiç gecikme oluyor muydu adetinizde, eğer olmuyorsa kan testi yaptırabilirsiniz. Rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin inşaAllah :palms_up_together:t2::two_hearts:

Tamam canım inşAllah dediğin gibidir :palms_up_together:t2:

Günü gününe oluyordum genelde amin canımm

Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı haberlerini bekliyoruz​:palms_up_together:

1 Beğeni

Kan verin o zaman rabbim hayıelı haberler almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar sanırım regl oluyorum lekelenmem var :face_holding_back_tears:

Oyyy amin canım inşallah yaşarsın Allah’ım isteyen herkese nasip etsin beklemek nedir bilirim umut et dua et Allahım cevapsız bırakmasın :pray:

1 Beğeni

Aminn çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Selm k8zlar bn yeni katildim araniza