Bebek isimleri

Kızlar isim bulamadim erkek bebek isimleri söyler misiniz

Çağatay :grinning_face_with_smiling_eyes:

Biz barış koyduk. Kim ne derse desin sizin içinşze sinmesi önemli çok isim geçer aklınızdan ama dilinizden dökülünce oh çok güzel bu olsun demeniz lazım yoksa değişip duruyo isimler.

Yagız Efe, Alpay,Barlas,Aren,Yusuf

Aklımda isim varsa kaynanam kocam tutmuş babamın adı olsun tek erkek torun diye bende koymak istemiyorum Göktuğ Aren var aklimda

Sende 3 tane koy ama kimliği senin belirlediğin olsun gobek ismi eşinin babası ismini ver

Biz gizli isim koyduk bide kimsenin bilmediği söylemediği sizde kendi aklınızdaki ismin birini o şekilde koyup birini kimliğe yazıp diğerini de kayınpederinizinkini yazdırabilirsiniz. Zaten çocuklar demode isimleri kullanmayı sevmiyolar. Babam bana annesinin ismini koymuş mesela ama hayatım boyunca bi kez bile isteyerek kullanmadım yeni girdiğim ortamlarda genelde söylendi hep düzeltip diğer ismimi kullandığımı söyledim geçen sene de mahkemeye başvurup sildirdim çokta mutluyum bunu yaptığım için. Babam evlatlıktan reddeder diye düşünüyodum ama beklediğim gibi büyük bi tepki vermedi o da farkında kendi bile bana o isimle hitap etmedi hiç yıllarca. Sizde eşinizin de gönlü olsun diye koyun zaten çocuk istemezse o isimden vakti zamanı gelince kurtulacak. Tek tavsiyem kendi istediğiniz ismi başa koydurun iki ismli kişilerde genelde hitap hep ilk isimle yapılır ilk ortama girişlerde o yüzden kendi isminizi ilk yazdırırsanız çocuk hep sizin koyduğunuz isimle çağırılır diye düşünüyorum.

Baran Ayaz :cherry_blossom: