Bebek ilk emzirmesi nasıl olur?

Sezeryan doğum olacağımdan sütümün geç gelmesiyle ilgili çekincelerim var. Acaba konuyla alakalı bilgisi olan var mı aranızda kızlar?

1 Beğeni

Ben bu konu ile ilgili bir kaç video bulmuştum. Onları tekrar bulmalıyım. Neyseki sezaryaniniza daha var :innocent:

1 Beğeni

Bı yandan da acaba acele mi ediyorum diyorum ya 38+5 olacağım sezeryan günü ben normalde. Acaba 40 haftaya kadar beklesem mi belki döner diye. Korkuyorum galiba ben sezeryandan :woozy_face::woozy_face:

Sanırım narkoz etkisinden dolayı süt geç geliyor diye biliyorum. Ama tam da emin değilim bu konu hakkında. Yanlış yönlendirmek istemem. Cansu hanım videoları bulsun, eminim çok faydalı olacaktır sizin adınıza :blush: Hiç korkmayın. Sezaryen de bir doğum şekli ve sonunda da bebeğinize kavuşmanızı sağlayacak. Böyle düşünün :heart:

2 Beğeni

Ablam sezeryanle oldu ikisinde de süt geldi ama az gelmişdi

1 Beğeni

Aman Allahım normal doguş degilde sezeryandan korkan anne :grinning:doğum yaklasiyor diye korkuyorsun canim korkma

1 Beğeni

Ameliyat fikri korkutuyor daha çok. Yoksa bebeğime kavuşacak olmak tabiki çok daha mühim benim için :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Bebegine daha erkən kovuşuca ona sevin​:innocent:
Yikariya tam farklı yazmissin sorun tam farklı olmuş:grinning:bebeğin ilk emzirmesi makas olarak biliyordum ama aslında c şeklinde tutmak gerekiyormuş.internetde gördüm .

2 Beğeni

Belki doğumdan sonra ilk etapta süt pompaları kullarak süreç hızlandırılabilir diye düşünüyorum

2 Beğeni

Bizim akraba sezaryenden sonra sutunun gec geldiyini soyledi ama boyle uzun zaman deyil 1 2 gun.Oda doktor bedenin çoçuğu doğurduğunu gec algilamasiyla ilgili olduğunu soylemis

2 Beğeni

Pompayı da koydum hastane çantasına

1 Beğeni

En doğrusunu yapmışsınız umarım kullanmaya bile gerek kalmaz. Olumlu düşünün bebeğiniz doğduğunda bol bol vaktiniz olacaktır :blush:

2 Beğeni

Sutun gec gəlməsi diye bir şey yok arkadaslar,hamileligin 3 ayından göğüs ler buyumeye süt gelmeye basliyorsa,neden sezeryande bebek emdiginde gelmesin ki ,sadəcə alistirmak ve meyve falan çok yemek gerek

1 Beğeni

Silikon meme aparatını bıraktıktan sonra zor durumlar yaşayan anneleri duymuştum. Ben çok aşırı zorda kalırsam kullanmayı düşünebilirim.

İlk zamanlarda emzirme sürecinde zorlanırsak bize yardımcı olur.
Bu aparatı evde yapmanın yöntemini arkadaşım benimle paylaşmıştı. İhtiyaç duyarsan seninle paylaşırım.
Bunu hastane çantasına koymamı önermişti

1 Beğeni

Renk değistirme artık bir çok bezde var. Kadın neden reklam yapar gibi bilgi veriyorsa
Emzirirken bebeğin çıkardığı ses de bilgi verir

(Önce bebeğin dudak kenarını uyardı, elini c yaptı. Memesinin üstünden hafif bastırdı tüm kahverengi alanı bebek ile paylaştı)

(Ben bu kadınin anlatımlarını takip ediyorum genelde)

Sanki biraz reklam yapmış ama güzel özetlemiş

Çok açıklayıcı ve güzel bir video bende zorlanırsam bunu açıp denicem