Bebek ihtiyaçları

Doğum çantasına ne konulur
Bebeğinin ihtiyaçları neler tam ben bilmiyorum be almak gerekiyor

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hastane-cantasina-neler-koyduk-bakalim/782?u=cansu

https://forum.mucizeanne.com/t/dogum-cantasinda-olmasi-gerekenler-nelerdir/85?u=cansu

Ben mayısın 2. Haftası hazırlamaya başlıcam biraz beklemek istersen beraber hazırlarız

Liste yazmayi planlıyorum oyle yoluma bakıyım diyorum çünkü kayınvalidem annem ne eksikleriniz var diue sorup duruyorlar ondan dedim araştırıyorum

1 Beğeni

:blush: tamamdır. Uygulamanın da araçlar kısmında (sağ altta) > ihtiyaç listesi var. Anne, bebek, baba ihtiyaçları diye bahsediyor. Oraya da bak istersen, ek fikir olur

1 Beğeni

Biz 27 haftalığız çoğu şeyi daha alamadık tecrübeli anneler kış bebeği olacak neyden kaç tane nasıl almalıyım biraz bilgilendirebilirmisiniz

3 Beğeni

31 haftani tamamliycam hala bisey almadim :roll_eyes:

1 Beğeni

Bende 31 hafdam olcaq hic bir sey almadim

1 Beğeni

Bol bol zıbın alın 9 aydan daha çok alın o kadar çabuk kirleniyor ki zıbın yetişmiyor. Bana alttan (patikli veya patiksiz) 4 tane yetti. Ama zıbın çok çabuk kirleniyor. Genelde kısa kollu veya uzun kollu zıbın kullanıyorum. Zıbını Beyaz alırsanız alt ile daha uyumlu olur. Ben agız mendilinden çok önluk kulkanmasıni sevdim kusarsa sadece önlük kirleniyor ve kıyafet degiştirme durumu minimuma iniyor 7 tane önlük var ama önlük yetiştiremiyorum. 4 tulumumuz var o da yetmiyor

Tulum alırken de önden çıt çıtli veya fermuarlı seçin çünkü kafadan giydirmeli olanlar alt değiştirme veya kusma durumunda zorluyor. Tercih meselesi galiba ben patikli tulum ile patikli altları sevdim

Son zamanalarda kombinimiz şu şekilde (zıbın + patikli alt)

7 Beğeni

Civilin kıyafetlerini de sevmedim ya çok ince ya çok kalın e bebek kıyafetleri daha yumuşak @tecrübeli-anneler siz de yorum yapmak ister misiniz

1 Beğeni

Oyyy yerimm havalar soğuyunca sizin oralarda, bacaklar kapanmış:heart_eyes: Maşallah lokumuma :heart_eyes:

2 Beğeni

Oy seni yerim kuzu yaaa minnacik tatlis​:heart:

3 Beğeni

Benim oglanin kiyafetlerinden duruyo zibin bacakli bacaksiz olanlardan hepsi yikanmis utulu dolapda onlardanda kullanicam yeni gibi hepsi

3 Beğeni

Teşekkür ederiz​:rose: güzel günlerde kullanın :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederiz :blush::rose:

3 Beğeni

Buu neee bu neeeee o kollariii ısırık icinde birakmak vardii ahh ahh :heart_eyes::heart_eyes: göbüşünü sevdigimmm haksizlik ama bu yaptigin :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Senin daha taze geliyor biz yolunuza ışık tutucaz :heart:bol bol fotoğraf çekin bir anda büyüyorlar :star_struck:

3 Beğeni

Erkek çocuğu olacagi icin bol bol tecrübene ihtiyacim olacak zaten :heart:

3 Beğeni

Ne zaman istersen burdayım :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Civil’den de E bebek’ten de memnun kaldım ben yaa. Ama Civil’in artık model ve desenlerini beğenmiyorum

2 Beğeni