Kızlar 28+5 iz odasını ve kıyafetlerini haxırladım. Abisinin kıyafetlerini giyicek siz ne hazırlıklar yaptınız ?
Bizim daha 16. Hafta bebek odası yapmadığım için dolap aldım ona çalışma odama kurdum ilerde çocuk odası olcak bi tane de kitaplık tarzı dolabımı yatak odasına kurdum orda da bezleri falan olcak yedek eşyaları bakım ürünleri şimdilik çok az kıyafet aldım zıbın aldım tulum aldım hastane çıkışı setini de hediye aldılar
Oo canım sen erkencisin
Ev küçük olunca alan açalım şimdiden dedik
İyi yaptın canım insan heveste ediyor hayırlı sağlıkla gelsinler
Erkenden hazırlamanız iyi olmuş, güle güle kullansın bebiş
23 haftalık oldum bir şey almadım henüz sağlık sorunları özel hayat derken pekte insanin hevesi olmuyor kızımdan kalma giydirecem pembe olmayan tabi ki
Ben de alınacakları aldım, kıyafetleri hazır ama daha yıkamadım.
Pazartesi odasının perdesini yıkarım babası asar .
Odasına genel bir kere daha temizlik yapıcam. Alınması gereken her şeyi alındıda daha yerleştirip işte yıkamadım. 29+5 günlüğüz
Eve genel bir temizlik yaptırıcam 32. Haftam gibi. Ama sadece 2 odanın camı için bilmiyorum yardımcı çağırıp yaptırmama gerek var mı ? Eşyalarını her türlü ben ütüleyeceğim tabiki
Bende yardımcı çağırıcam ama benim az değil camları kaç aydır hiç silmedim. Dolap içleri falan da silincek . Hastane çantasını kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz
Bende ilk oğlumun herşeyini sakladım bu da erkek abisinin tüm şeylerini giyicek inşallah
Ben 32. Haftam dolunca hazırlamayı düşünüyorum.
içimde böyle erken olucak gibi bir his yok.
İnşallah yanılmam.
Genel temizliği doğuma yakın yaptırmak mantıklı gibi , ben yine şuan kendim evin işini yapabiliyorum.
maşallah canım Allah bağışlasın bizde ablamizin eşyalarını sakladık elbise giyeceğiz
Evet şuan bende yapabliyorum şükür, temizlikte doğuma yakın olcak inşallah nisanda havalar iyi olur umarım