İlk gebeliğim 17+2 deyim bebek hareketlerini henüz hissedemedim bu normal midir 15.hafta da hissedenler var siz kaçıncı haftalarda hissettiniz
merhaba ilk gebeliklerde hissetmemek gayet normal genelde ilk gebeliklerin çoğu erken hissetmezler
Normal canım benim de ilk gebeliğim 18 haftalıkken hissettim ilk hareketlerini acele etme
Tam olarak hissi nasıl peki kayma gibi mi sadece
Önce kayma şeklinde sonra pıt pıt damar atıyor gibi her gün biraz daha artıyor tekmeleri
Benim şuan bazen pıt pıt oluyor gibi ama o mu değil mi ayırt edemiyorum
Ben de 16.haftada hissettim çok minik hareketler, damar atışı gibi.
Olabilir canım ilk hareketleri yavaş haftalar geçtikçe iyice artacak o zaman oturup kalkarken yatarken yürürken bile hissediyorsun
Ben 20. Haftada hissettim ilk gebelikler gec hissediyor merak etme yakında hissedersin
İnsan tedirgin oluyor istemsiz 15 16 haftalar da hissedenler olmuş çünkü bir sorun mu var diye düşünülüyor
Benimde 17. Haftada bende hala hissedemedim ilk oğlumda 14 haftada hissetmiştim bende tam tersi oldu ilkte hissedip ikincide hissedemedim ama bunda da ara ara özellikle eğildiğimde falan sağ tarafımda küçük bir taş batar gibi bir batma oluyor bebek mi yapıyor bilemiyorum tabi