32 haftalık hamileyim bebeğim gün içinde hareketli ama öyle haşin hareketleri yok sert tekmeleri hareketleri falan yok şiddetli değil acıtmıyor bu bir sıkıntı mı
Bende bugün 32 +1im. Aynı bende öyleyim hiç merak etmeyin çok normal, genelde gece yatınca daha hareketli oluyorlar gün içinde hareket halinde olduğumuz için bazen hissetmiyoruz. Çok fazla Şiddetli olmasada bebek hareketlerini gün içinde hissederiz
Bende 32+0 haftalık olduk oğlum olacak Allah’ın ızniyle vurduğu an canımı acıtıyor farkındayım bunun biz kavga etmeye başladık oğlum yapma oğlum uyu hadi
Aynı haftadayız ben de bugün 32+1 oldum geceleride uyuyacağım zaman hareketleri var ama öyle çok şiddetli hareketler değil. Sizdede belli bir yerde toplanıyor mu sagda ya da solda
Hadi ya baya hareketli olacak demek ki benim ki acıtmıyor ya çok şiddetli hareketleri yok acıtma yok bende biraz kafaya taktım açıkçası yoksa benimkide sakin bir bebek mi olacak ondan mı acaba
Evet aynen benim kızım olacak genelde sağ tarafta hissediyorum. Sağa yatıyorum hemen dönüyor içi kıpır kıpır rahat etsin diye sola dönüyorum hemen
Sanırımkı sizinki sakın biz doğmadan kavgalıyız doğunca nasıl olacaz bilemiyorum
özellikle geceleri 1.30 civari benı uyutmamaya yeminlı
babası da elini koyunca duruyor benı yalancı çıkarıyor