Kızlar 18 haftalık hamileyim iki gün önce bebeğimin hareketlerini hissediyordum iki gündür hissetmiyorum kötü bişey olmamıştır dimi Allah korusun kötü bişey olursa belirtiler olurmu
Bu haftalar da çok hareketli bebekler olduğu gibi minimum eden de var veya ediyorlar ama bazen de bizim hissedemeyeceğimiz kadar küçük hareketler oluyor. Bende bu haftalardayken hareket etmediğini farkedip en yakın özele gittim ama ultrason da takla atıyordu kendisi hissedememişim. Yine de en yakın hastaneye gitmenizi öneririm eğer aksi bi durum varsa erken müdahale gerekebilir hem içiniz rahat eder burdan ne kadar yazsak yaşanılanı anlatsakta bir olmaz tabi ki. Umarım bebeğinizin sağlığı yerindedir ve iyidir hemen görünün bence 2 gün az bi süre değil
22 haftalık olacağım,bende aynı durumdayim ama normal,geçen gün temizlik yaptım yoruldum,bir gün boyunca hiç hissetmedim,üçüncü gebeliğim ya artık az çok biliyorum korkmamam gerektigini…içini ferah tut,Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Korkma ilk 18 ,24 hafta Arası günde 2,3 defa hissedersin 28 sonra bebiş durmaz yerinde bol bol dinlen tatlı bir şeyler ye inşallah iyi olur
Ayyy bunu yazmak istiyordumki gördüm ya bende senin durumundayım 17 haftada hergün haraket yapıyordu şimdi 18 tamam oldu 19 haftaya geçtim tık yok bidefa haraket ediyo korkuyorum Allah korusun bişeymi oldu
Bu haftalarda normal biraz sabredin 22 den sonra sık sık hissedeceksiniz benim de 3. Gebeligim
Ağrınız kanamaniz yoksa endişe etmeyin. Bu haftalarda çok küçüktür bebişler. Ve onların hareketlerini çoğu zaman uzanıp dikkatimizi verdigimizde anlaya biliyoruz. Çok küçük oldukları için ayakta oldugumuzda farketmeye biliriz
Görümcem hamileliği boyunca toplasan 30 40 kere hissetmemiştir çok sakin bı bebekti karnındayken gunlerce kipirdamadigi olurdu ama her bebek bir değil sonuçta çikolata falan yeyip dinlenin