Bebek hareketlerii

1. Haftaya gireceğim ve bebeğin hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum. Daha yukarıda olması gerekmiyor mu? Sizde de bu minnoş ayaklar bu bölgelerde mi hissediliyor?
3 Beğeni

Ben 19 haftaligim bende kasıklarimda hissediyorum bazende yukarida

Belli olmuyor canım benim bazen kasıklarımda bazen rahmimde hissediyorum bu aralar kaburgalarimda hissediyorum yaramazi :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Benim ki heryere tepik atıyor dün öyle bı vurdu ki karnım acıdı :joy: karın genişliğine göre değişiyordur belki

2 Beğeni

Halay çekiyorlar tek olduğunu bilmesem ikiz derim her yere yetiyor maşallah :rofl::joy::rofl::joy::pregnant_woman:t2:

Hic yukarida hissetmedim gibi nerelere vurur açikçası merak ettim :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

Bizimkisi sadece ben düz otururken hareket ediyor şu anlik​:sweat_smile: Yeri daralıyormuş gibi bende hemen uzanmak istiyorum psikolojik olarak​:blush:

1 Beğeni

Gögüsun biraz altina sağ tarafa saol tarafa derken iyi gol atiyor bazen bazen aşagıya kasiklara dogru rahimde :joy::joy:

1 Beğeni

Benimki sağa yattığımda oturduğum zaman hareket ediyor maşallah sübhanallah :palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::nazar_amulet:

2 Beğeni

Sizde de şey oluyor mu yemek yerken hareketli artışı :joy:

2 Beğeni

Benimki karnimda düz yatıyor. Sağda ayaklari solda başı hep sağa kasıklara doğru boyle tık tık vuruyor. Baska farkli bir yerde hareket hissetmedim​:face_holding_back_tears:

Oooooo hiç olmaz mı şu aralar daha da sertleşti tekmeleri yamultuyor beni​:woozy_face::smiling_face::rofl::joy:

1 Beğeni

İlk gebeliginiz mi bazen ilk gebeliklerde oluyor boyle şeyler benimkide ilk gebelik benimkide bu hafta baya bi canlandı

2 Beğeni

Benim ilk gebeliğim ilk hareketini 12. Haftada hissetmiştim böyle pırpır :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet ilkim​:face_holding_back_tears::cherry_blossom: 18. Haftadan sonra bir anda hareketlendi diyebilirim. En son otobüste (21. Hafta) hapşıran amcaya irkildi diyebilirim. Keske daha cok ben tekme atsa :face_holding_back_tears:

Atar annesi biraz belki senin ki uykucudur​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bebeklerin yeri bol olduğu için özgürce takılıyorlar :grin:

Benimde 20 hafta 21 e girecem .bebegimin hareketleri kasiklarimda resmen kasiklarima vuruyo 2.hamileligim tam sezeryan yerimde duruyo bu bende sasirdim normal mi degilmi diye haftaya kontroljm var sorarim ama mersk icerisindeyim

Benimde hep aşağıda yumurtalık bölümünde,:rofl::heart_eyes:

1 Beğeni

20 li haftalarde bebekler genelde düz durduklarından ayakları ile kasıklara darbeler atarlar. İlerleyen haftalarda bas geliş döndüklerinde ise geneldi harketler kaburga ve karnın üst kısımlarında hissedilir yaaniii normal :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni