Bebek hareketleri

17+2 haftalık hamileyim hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ikinci hamileliğim :sweat::sweat:

@Bus1 merhaba​:cherry_blossom: ne zaman kontrole gitmiştin. 17 ila 20 hafta arasında bebek hareketlerini hissetmeye başlamak normaldir. her hamilelik farklıdır ve bebek hareketlerini hissetme zamanı kişiden kişiye değişebilir.

Ben 18. Haftada hissetmeye başladım ilk hamileliğim :hugs:henüz erken endişe etmeyin

Benim de ilk hamileliğim 19. Hafta hissetmeye başladım 22 den sonra baya anladım artık hareketlerini net olarak henüz erken canım hissedersin

En son ocağın 9 unda gitmiştim doktora 1 ay sonra tekrar gel dedi doktorum bu ayın 9 uzunda gidicem bilmiyorum ilk hamileliğim de hemen hissettim hareketleri bunda hala hissetmiyorum normal mi değil mi bilmiyorum ellbette bebekten bebeğe fark var ama anlamıyorum

Bende 18 haftada hissettim damar atışı gıbı bence panik yapmayin :pray:

1. Hamileliğim şuan 19+2 yiz daha 2 gündür net hissetmeye başladım. Daha önce sanki damar atması gibi belli belirsizdi :slightly_smiling_face: Bende aynı sizin gibi ne zaman net hissedeceğim diye üzülüyordum​:face_holding_back_tears: 2 gündür tekme attığını çok net hissediyorum

Tamamdır sağolun teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni