Bebek hareketleri

Özellikle doğum yapmış anneler bu sorum sizlere. Bebeğinizin hareketleri doğduktan sonrada aynı mı oldu? Yani mesela benim bebeğim özellikle her sabah 6-7 gibi tekme atmaya başlıyor taki ben kalkıp bişeyler yiyene kadar gün içindekilerde çok saate dikkat etmedim ama birde her akşam 11 ile 1 arasında çok tekmelemeye başlıyor. Acaba içerde kendilerine bir uyku düzeni oluşturuyorlarmış ya doğduklarında da genelde aynı saatlerde mi uyanık oluyorlar? Yani saatler anne karnımdakiyle benzerlik gösteriyor mu? Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir​:pray:

Gunay her gece 22.00 civarı anne karnında hareketli olurdu. Doğduktan sonra bilerek gozlem yaptım saatleri uymadı. Ama doğduktan sonra uyuma ve uyanık kalma saatlerine baktım onlar da devamlı değişiyor. 4. Ayda daha çok duzen oluyormuş bakalım bekliyoruz :sweat_smile:

Benim bebegim karnimdayken hep sabah 7 den tekmelemeye baslardı. Ama şimdi dogurdum :pray:ve bebegim aksine gece uyumayıp sabah 7 de uyuyor. @Glsh887

Teşekkür ederim canım @Cansu :hugs: :hugs:

benim bebeğim karnımdayken akşamları en çok hareket ederdi sabaha kadar uyutmazdı tekmelerden.Doğduktan sonra da gündüzleri uyurdu,geceleri uyumazdı sabaha kadar.Doktora gittiğimde geceyle gündüzü karıştırmış demişti geceleri karanlık yaptık gündüzleri de hep ışıkta tutmaya çalıştım uyumasına fazla izin vermedim sonra düzene girdi . 10 günlüğüne kadar fazla uyurdu , uyanırdı emzirirdim yine uyurdu hemen ama artık uyanık kalma süresi arttı 1 saate kadar uyanık oluyor. Karnımdayken ama en çok geceleri hareketliydi sabaha kadar , gündüzleri az hareket ederdi.Bence her bebekte farklı oluyor

Rüya’da da aynıydı doğduktan sonra, Eylül’de de aynı gidiyor ufak değişmeler dışında :face_with_hand_over_mouth::joy:

Teşekkür ederim canlarım @NURAN @Nergiz13