Bebek hareketleri

Kizlar 20+3 bugün ikiz gebeyim bebeklerimden biri kız diğeri erkek bebeklerimin hareketlerini hissetmeye başladım ama sağdaki çok hareketli soldaki bir kere hareket etti ve sağdaki soldakne göre 1 cm daha büyük bu soldakinin hareketsizligi bundan kaynaklanıyor olabilir mi ya da ikiz gebelikte bebeklerin biri daha mı önce hareket ediyor ??

3 Beğeni

Çok tatlı biri kız birisi erkek sağlıkla kucağınıza alın inşallah :slightly_smiling_face:ben çok istemiştim tek seferde böyle birşey olsun ama nasip :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

@Mervecim aslında hangisinin hareketleri olduğunu hissetmeniz pek mümkün değil o yüzden bu tür şeylere kafanızı takmayın bir sıkıntı olmadığı sürece rahat olun hamileliğin tadını çıkarın :hugs:

1 Beğeni

@Hatice İnanki bende onu çok istiyorum da böyle birini hissedip diğerini hissetmemek üzüyor :pensive:tşk ederim desteğiniz için​:blush:

Amin insallah

1 Beğeni

Her bebek kendine özeldir. Her ne kadar ikiz de olsalar bazı genetik farklılıkları vardır. Bu yüzden biri diğerinden biraz küçük veya büyük olabilir aynı şekilde hareketleri de öyle

3 Beğeni

Canım bende 30+4haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim.Benimde bı kız bı oğlan.Kizim maşallah çok hareketli,oğlum arada çok nadir tekme atar.Ben bunu doktora sorduğumda doktor ikisinin tekmelerini karıştırıyorsun dur dedi.Bide anne karnında doğduklarında nasıl olacaklarını kendilerini belli ederler dedi.Kiz çok hareketli çok cadoloz bişey olacak,erkekde çok nazlı durgun bir çocuk olacak dedi.Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.:palms_up_together::palms_up_together:Senin çift yumurta mı tekmi,bide hareketini hissetmediğini cinseyeti ne.

2 Beğeni

@Begüş ya maşallah​:nazar_amulet::nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:benimde çift yumurta ikizleri hareketli olan kızdı sanırım benim de :joy: desene benim kızda cadaloz :blush::blush::heart_eyes:amin sağlıkla gelsinler inşallah :pray::pray::pray:

1 Beğeni

Oğluşlar biraz tembel sanırım.:rofl::rofl::rofl:Kızlarda tam bı cadoloz​:grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni

Benimde sağdaki bebeğim hiç durmuyor soldaki gönlüm olsun diye 1 kez kendini hissettiriyor o kadar :slight_smile: Hiç endişe etme bence. Birisi daha sakin olacaktır. İkiz bile olsalar karakterleri farklı oluyor

2 Beğeni

@Mevylinn en azından bu durumu yaşayan tek kişi olmamak rahatlatıyor çok teşekkür ederim :pray: sağlıkla gelsinler de :pray:

1 Beğeni

Aynı durumdayiz​:grinning::grinning::grinning: soldaki bebek sanki arada ben burdayım anne merak etme der gibi tekme atıyor.:rofl::rofl::rofl:Sağdakinin maşallahı var.Seninkilerin cinseyeti neydi tatlım.

1 Beğeni

Kesinlikle yalnız değilsinn hiiç merak etme :heart_eyes: İnşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeee :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Demek soldaki bebekler böyle oluyor :joy: Benim ikisi de kızz senin???

1 Beğeni

Benim soldaki erkek,sağdaki kız.Aman sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin yawrularimizi.Kac haftalık oldun sen.

Bugün 24+5 nasipse 25 olduk sayılır sen

1 Beğeni

Bizde 30+5 Çarşamba günü 31 olcaz teyzesi.Doguma az kaldı Allah’ın izniyle.Rabbim yawrularimizi gelişimlerini tamamlayinca günleri dolunca sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Çok kötüyüm dün detaylı ultrason a girdim ve erkek bebeğimde bir sürü sorun çıktı ve sonlandırılması gerektiğini söyledi doktor…mutlu mutlu girdiğim ultrasondan ağlayarak çıktım… psikolojim iyice kötü durumda Allah kimseye yaşatmasın nolur bana da dualarinizda yer verin bu kararı vermek çok zor onun kalbini duyup sonlandırmak çok zor Allah’ım yardım et

Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Dualarım sizinle canım benim. Çok iyi düşün lütfen verende Allah alanda Allah bu pisikolojiye insan bir girerse dipsiz bir kuyu. Bir ömür aklından çıkmayacak. Hep acaba diyeceksin diğer çocuğuna her baktığın da kendini sorgulayacaksın önce bir kaç doktora daha git ve ona göre net bir karar verin derim ben. Yine de anne baba olan sizsiniz karar sizin tâbi :pleading_face:

1 Beğeni

Kalbinde delik var ve kalp vücuda kan pompalamiyor doktorum perinatoloji uzmanına gönderdiği de orda detaylı ultrasonda gördü 29 Mayıs’ta da çapa da çocuk kardiyologlarla ve bı sürü profesorlerle eyet toplanicak görüşücez doktorum belki srnin karnında olcek bı kaç haftaya şuan muamma diyorhani diyelim doğdu yarım saat yaşar diyor bilmiyorum rabbim en doğru olanı bilir ama yaşayan ölü gibiyim şuan

2 Beğeni