Bebek hareketleri sizinde böyle mi?

1 haftadır falan bebeğin hareketlerini hem kasığımda aynı anda karnımın yan tarafında da hissediyorum aynı anda hem.kasikta hem yan tarafta hissetmek normal mi tuhafıma gitti yani ?

Aynı anda değil ama bazen altlı üstlü bazen yan taraflarda oluyor hareketler bende de

Bende hem el hem ayaklarını hareket ettiriyor yada geriniyor o yüzden aynı anda farklı bölgelerde hissedebiliyorum

Benim de boyle hatta ne tarafta tam anlayamamistim doktor c seklinde duruyor dedi kasigima vururuken yan tarifima vuruyor bazen kalca kemigime bile baski hissediyorum 31 haftadayiz

1 Beğeni

Benimde öyle valla bazen o kadar zorluyor ki ayağa kalkmak oturmak yürümek özellikle yattığım yerde dönmek çok acı verici ve daha 30. Haftadayiz :roll_eyes:

38 .haftadayiz iki katini yaşıyorum yanlarim acio yatarken bazrn asagi cok vuruyor bazen gogus kafesinden vuruyor uyutmuyor neyse ki çarşamba dogum var :smiley:darisi başınıza

1 Beğeni

Size şimdiden sağlıklı doğumlar, bizim için de kolaylıkla tamamlariz inşallah

Teşekkür ederim amin inşallah , burum hamile annelerimize Allah kolaylık versin inşallah hem cok zor hem cok guzel birsey