20 haftalık hamileyim ve tam olarak hareket hissrtmiyorum ilk hamileliğim bu normal mi
Selam normal tabiki ben 21 de hissetmeye başladım
Peki tam olarak tekme gibi mi hissettiniz yani ben öyle bişi bekliyorm ilk hamilelik olunca biraz tedirgin oluyorum
Evet benimde ilk hamileliğim böyle parmaginla göbeğine surtersin ya yanından öyle birşey oluyor ilk zamanlar sonra gerisi geliyor tekme içerde boks maçı var sanıyorsun
Yaaa ne güzel biran önce hissetmek istiyorum çünkü hareket dışında bir belirtim yok migdem hiç bulunmadi uykusuzluk var sadece ister istemez korkuyorum o yüzden
Korkamana gerek yok hersey olacağı zamanı vardir hayırlısı olsun erkek mi
Cinsiyeti daha öğrenemedim ki göstermiyor kendini
Kac kilosun bilmem ama sandalyeye otur topuklarini oturdugun yere koy katlanmayla bebegin yeri daraliyo ya pıtpıt bi atım hissedeceksin. Anneee kendine gel sıkıştım burda diyo sana bacaklarini indir o pıtpıt atımları hissetmeyeceksin birkac dk sora tekrar dene tekrar ayni seyi hissedeceksin o senin bebeginin tekmeleri
17.haftada bilincsizce o sekilde oturunca hissetmistim sora denedim her defasinda rahatsiz olunca pitpit atti hafta gectikcede o hissettigim şeyi dinledim bebek buyudukce hareketin siddeti artti ama disarda biri sana tekme atarda ac8r ya okadar siddetli bisi bekleme
21de hissettim 22de daha fazla hissettim şimdi 26 haftalık ve hiç durmuyor merak etme bir iki haftaya hissetmeye baslarsin
Yok ya ben hissedemiyorum genel olarak hamile gibi de hissetmiyorum pek bı belirtim yok o yüzden harekete odakliyim 66 kgyim
Ben 97ile gebe kalmis olmama ragmen hissetmistim. Burda cok kisiye dedim onlarda yapti hepside hissetmisti senin sinirlerinle alakali bence hissetmemen
Ne kadar beklemem gerekiyor yada elimi koymadan hissedebilir miyim
Bacaklarini toplaman yeterli aslinda yeri daralmis oluyo cunku pıtpıt atıyo cunku yani söyle diyim sen kuvvetli bisi hissetmeyi bekledigin icin hissedemiyosun belkide bilekten nabız baktiginda nekadar atım hissediyosan ondan biraz daha siddetlisini hissettiriyo bacaklarini indirince gecer tekrar topladiginda yine hissettirir ama hissetcem diyede zorlama olmuyosa olmuyodur. Herkesin hassasiyet eşiği farklı
26 ya kadar yolu var deniliyor ilk his kalp atışı gibi oluyo ben bi gece yatınca yattığım yönde olmuştu ilk baş, anlamadım sonradan idrak ettim büyüdükçe şiddeti artıyor yani ilk tekmeyi çok şiddetli bişey bekleme kalp atışı gibi oluyor sonraki haftalarda uykudan bile uyandırıyorlar bıcırıklar
97 ile hamile kalmak bi sorun yarattı mı acaba bende, kilolu hamile kaldım da merak ediyorum bi sorun olur mu diye bebek de önden gidiyo 2 hafta ister, istemez insan düşünüyo
Doğrudur da işte ne bileyim ilk hamilelik olunca biraz daha tedirgin oluyorum haftaya detaylı ultrason ve doktor kontrolüm var bakalım
Benm de ilk çok normal sizi çok iyi anlıyorum bana da 16 17 de duyduk diyenler oluyordu ben hissetmeyince tedirgin oluyordun 19. Haftada hissettim hissetmek güzel hamilelik hep tedirginlik zaten şimdi hareket etmeyince tedirgin oluyorsun falan geçen hiç hareket etmedi eşime de söylemedim yoruldum ondandır diye ama içim içimi de yiyo sonra bi tekme attı akşam ben hüngür hüngür ağladım eşim anlam veremedi bişey oldu sandı yani hepsi normal sende hissedeceksin inşallah az daha sabır