Bebek hareketinin cok olması 20. hafta

Merhaba hanimlar 20 haftalik olduk bugun tam 1 aydir bebegimin hareketlerini hissediyorum son 1 haftadir asiri hareket ediyo ilk gebeligimde kizimi gec hissetmisdim ve cok az hareket ediyodu ama bu boyle olunca ister istemez korkdum bi sorunmu var normalmi hic bi bilgim yok daha kucuk olup bukadar hareketli olmasi normalmi tecrubeli anneler

Bende 19+4 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 16. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini ve bu 2 gündür hiç durmuyo normalde sabah akşam hissederdim şimdi gün içinde de çok hissediyorum bide o kadar güçlü ki vurduğu zaman bi irkiliyorum

1 Beğeni

Aynen canim bide guclu vuruyo kizim esim eliyle dokundugunda gayet net eline degiyo vurusu distan bakincada belli oluyo yani kizmla kiyasladigimda kizimda zaten gec hissettim ve ara ara yani ister istemez korkuyorum bi skntimi var diye

Ozaman normal bi durummuki :face_with_hand_over_mouth: her hamilelikde acemilik yasiycaz sanirim

1 Beğeni

Bende 23 haftalık gebeyim 4 haftadır aşırı hareketli hissediyorum bgn biraz durgun

1 Beğeni

23+2 yim haraketlerini az hissediyorum diye endişeleniyorum bence şükür sebebi bebeğiniz :see_no_evil:

Cok hareketli olmasida iyi degil sanirim biraz arastirdimda stresli olabilirmis vallahi anlamadim sizin ilk gebelikmi? Benim ilk gebelikde bende cok az hissediyodum sizin haftalarinizda

Ozaman normal sanirim ikinci gebelik belkide ondan birazda

Cinsiyetı belli mi sizin

1 Beğeni

Evet ilk gebelik canım kız cinsiyet i kızlar geç hissedilir diyolar gerçekten adam akıllı bir haftadır hissediyorum, oda akşamları sadece

1 Beğeni

Kiza benzetti doktor ama bakalim ayrintilida daha netlesicek

İlk gebelik gercekden gec hissediliyo canim benimde kız olucak insallah ilkide kizdi 23 haftada daha tek tuk gunde bir iki anca hissederdim kizimi

Daha sonra haraket etmesinde uyuyayım dicekmişim öyle diyorlar :joy::person_shrugging:

Aynen oyle olucak canim gece zaten uyunmuyo bide tekmeler ooo :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Kurban olurum ona bem o iyi olsun da :heart_eyes::palms_up_together:

2 Beğeni
  1. Gebelik olduğu için çok hissediyo olabilirim :sweat_smile: kişiden kişiye bebekde bebeğe değişir endişelenmeyin

Bugun kontrolum vardi doktora sordum yeri genis gayet normal cok hareketli olmasi korkma annesi dedi hatta suan uyuyo bak seni yalanci cikardi dedi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

29+2 haftalık olduk bazen çok hareketli bazen gün içerisinde ufak tefek hareketleri oluyor sanırım günü günü tutmuyor ama daha çok geceleri hareketli oluyor gündüzleri çok nadir

İlk hamileligimde kizimin hareket saatleri doguncada ayni devam etti ayni saatlerde uyanik oluyodu buda ayni sekilde olursa gece gunduz uyanik olur ozaman yandik :face_with_hand_over_mouth: buyudukcede alani daraliyo ya ondan haretleri azaloyodur bazen

Olabilir ama zaten çok hareketli bir bebek olmadı o yüzden çok endişe etmiyorum bir ara hareketleri yavaş diye nst girdim herşeyi normal çıktı sanırım benim bebiş çok hareketi sevmiyor :joy:

1 Beğeni